Funcționarii unei primării din Gorj au primit de Anul Nou telefoane mobile NOI! Cât a COSTAT fiecare aparat primit de la primar!


În timp ce consilierii locali din Țicleni au telefoane mobile cu taste, Nokia model 2016, angajații primăriei au telefoane performante primite de la șeful lor, și asta gratuit, la final de an. Fiecare aparat, Samsung J6, costă în magazinele de profil cel puțin 1000 de lei. Edilul le-a dat subordonaților aceste telefoane, însă cadou, dar, cu siguranță, aparatele le-a primit la rândul său, ca urmare a reînoirii abonamentelor de telefonie mobilă plătite de instituția publică, atât pentru o parte dintre salariații primăriei cât și pentru consilierii locali.

Aproape 30 de telefoane mobile noi și performante au intrat, la final de an, în posesia angajaților Primăriei Țicleni care, din această luna, au salarii și mai mari o dată cu creșterea minuimului pe economie. De altfel, presa a relatat deja că în instituția publică respectivă, cel mai mic salariu îl are muncitorul necalificat, care a fost încadrat cu 3200 de lei brut lunar în 2018, în timp ce salariul cel mai mare îl avea în decembrie primarul, cu peste 10.500 de lei, urmat de viceprimar, cu 8550 de lei brut lunar.

Interesant este că telefoanele performante au fost achiziționate și pe prelungirea abonamentelor consilierilor locali, aleși care nu au primit și ei un astfel de aparat performant care să îi țină în contact cu alegătorii.

Consilierii, pe model 2016

Acest lucru a fost confirmat, ieri, și de președintele PNL Țicleni, Constantin Brănescu, care a menționat că: ,,domnul primar dorește o mai bună comunicare doar cu salariații primăriei, supervizați prin telefon, și mai puțin cu noi, consilierii”.
„Am auzit și eu de aceste cadouri făcute de primarul Radu către subordonați, dar sunt curios cum a împărțit acesta cele nici 30 de telefoane la cei 75 de angajați pe care îi are în subordine și cum i-a împăcat pe cei care nu au primit un astfel de cadou de la edilul local. Cert este că noi, consilierii, 13 la număr, nu am primit astfel de telefonane, deși am primit mesaj de la operatorul de telefonie mobilă, la finalul anului, că s-a prelungit abonamentul cu încă 24 de luni,, a completat consilierul liberal.

loading...
Loading...

Citește și

S-au luat de la o femeie! Cine sunt clubberii care s-au bătut la Caractere! Unul a ajuns în arestul poliției, altul are șase copci în cap!

Doi tineri, șefi ai reprezentanțelor zonale ale unor firme cunoscute, au fost protagoniștii unui scandal …

3 comentarii

  1. Voi luati doar M. UE , daca votati ca prostii toate smecheriile primarului strecurate in Hotararile Consiliului Local . sa fiti sanatosi dragi consilieri locali ,ca prosti sunteti inca din prima zi de mandat.

  2. O stire de 2 bani, nedocumentata. Cat costa abonamentul lunar pentru fiecare angajat? Cate puncte de fidelizare au avut? Cat a acostat, in final, fiecare telefon mobil? Cu toate punctele si reducerile acumulate, daca au mai utilizat si buy-back-ul, pretul final poate fi 0 (zero) lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: