GALERIE FOTO! Directorul Poliției Locale Tg-Jiu, Florin Băluță, a ÎNTĂRIT instituția: a transferat-o pe sexy-polițista Adriana!


Ion Florin Băluță, noul director executiv interimar al Poliției Locale Tg-Jiu, și-a atins unul din „dezideratele” pe care și l-a propus la preluarea funcției: „Alături de echipa mea doresc să găsesc un model …”. Nici nu mai contează ce fel de model, important e că și-a găsit unul care va trezi mai mult decât spiritul civic în cetățenii municipiului și cel puțin admirația masculilor în uniformă: bomba sexy Adriana.
Devenită polițist local într-o comună a Gorjului, în urmă cu nici două luni, în urma unui concurs, diva a fost transferată la dispeceratul instituției aflate sub autoritatea Primăriei Municipiului Tg-Jiu.

La jumătatea lunii februarie a acestui an, a avut loc un concurs pentru ocuparea a două funcții de polițist local, grad profesional principal, în cadrul aparatului de specialitate al Primarului comunei Peștișani. După proba scrisă, doi candidați au primit note sub barem și au fost respinși, iar alți doi, printre care Denisa Birceanu și Elena Adriana Loga, au câștigat concursul și au ocupat cele două posturi de polițist local.
Despre prima dintre acestea, presa a scris că deține, la Bumbești-Jiu, o afacere în domeniul decorațiunilor interioare și, potrivit unor informații a fost, mai tot timpul, în preajma unor afaceriști controversați.

În urmă cu câțiva ani, Denisa Birceanu a fost asociată, cu 25%, într-o firmă care desfășura activități de consultanță pentru afaceri și management, din București, fiind partenera a doi cetățeni elvețieni și a unui fost consilier general PDL. După numai un an, gorjeanca a ieșit din afacere, însă trebuie remarcat că mandatarul ei în firma Inter Fine Food SRL, pe timpul cât a deținut calitatea de asociat, a fost Cristinel Deaconescu, mason de rang înalt în Loja Etica și unul din afaceriștii cunoscuți din Capitală.

Trambulina Peștișani

Denisa Birceanu rămâne, deocamdată, polițist local la Peștișani, în timp ce Elena Adriana Loga, fiica cunoscutei interprete de muzică populară Maria Loga, a și fost transferată, după numai câteva săptămâni de când a ocupat postul.

Șeful Poliției Locale Tg-Jiu, Florin Băluță, a remarcat-o pe Adriana Loga, deși aceasta nici n-a apucat să îmbrace uniforma de polițist local, pentru că vestimentația nu a fost încă procurată de administrația locală de la Peștișani, și i-a cerut transferul.

E ca și cum un fotbalist de la „Foresta” Văgiulești abia venit la echipă, dar care n-a evoluat încă niciun minut în Liga a V-a, e transferat la FCSB.
De fapt, Băluță a făcut o rocadă: un polițist local de la Tg-Jiu a ajuns la Peștișani, iar Adriana Loga, în locul acestuia, la dispeceratul Poliției Locale Tg-Jiu.
Directorul instituției avea obligația, potrivit Legii privind Statutul funcționarilor publici, să asigure publicitatea funcției publice vacante care putea fi ocupată prin transfer, la cerere, iar în situația în care doi sau mai mulți funcționari publici solicitau ocuparea acelui post, selecția să se fi făcut pe bază de interviu. Florin Băluță a ignorat prevederile legale și, în urma unei evaluări numai de le știute, sau a unor calități ale polițistei doar de el remarcate, a transferat-o pe Adriana Loga în subordinea sa.

Practic, aceasta a folosit postul de la Peștișani ca pe o trambulină pentru a ajunge la Tg-Jiu unde, cu siguranță, cărțile erau deja făcute înainte de a se înscrie la concurs, în contextul în care, tânăra polițistă deține un salon de înfrumusețare în municipiu, iar programul de la dispeceratul poliției locale îi permite să se ocupe și de afacere.

loading...
Loading...

Citește și

Lumină, doar de la lumânare! După ce i s-a furat cablul de curent, un localnic sărac din Berlești a ajuns să fie tot el cercetat de poliție!

Un echipaj de poliție din Berlești s-a prezentat, săpămâna trecută, la locuința unui cetățean cu …

Un comentariu

  1. Postati o stire folositoare,nu toate prostiile despre toate doamnele/domnisoarele care cer atentie si afirmare .
    „Bomba sexy Adelina”… femeia este trecuta ,daca a luat postul acum 2 luni ,bravo ei … dar nu sa dam stiri despre bombe 🤣cand ele nu sunt
    Acum in Romania asta conteaza , cat de bine arata femeile , nu crearea unor locuri de munca pentru toata lumea 😏

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: