Garda de Mediu, în control pentru gunoiul din Horăști și Motru! Măsurile lipsesc, localnicii cer schimbarea directorului


Numeroși cetățeni din Horăști au sesizat, în urmă cu câteva zile, că platforma din zona Însurăței-Horăști a devenit depozit de gunoaie, fără ca autoritățile competente să miște un deget pentru îndepărtarea mormanelor de materiale de construcții ori resturi menajere intrate în putrefacție depozitate ilegal în acel loc. Localnicii au cerut un control al Gărzii de Mediu Gorj în zonă dar și la Motru unde s-a depistat un focar de infenție lângă un loc de joacă iar comisarii au și făcut asta. Din păcate însă, în afară de a constata că oamenii au dreptate, comisarii nu au mai făcut nimic vizibil. Cetățenii sunt revoltați și cer PSD schimbarea directorului Gărzii de Mediu Gorj, asta deoarece vinovații nu au fost sancționați.

„Domnilor din cadrul Primariei Motru care aveti atribuțiuni și competențe vă rog să face-ți ceva cu această platformă care se află în zona Însurăței-Horăști care a devenit un depozit de resturi de tot felul începând de la materiale de construcții până la animale în putrefacție. Tot sunteți în campanie electorală poate faceți ceva în acest sens sau poate nu dar satele aparținătoare muncipiului Motru mereu au fost neglijate. Asta deși impozitele sunt ca la Municipiu’’, și-a strigat nemulțumirea, cu câteva zile în urmă, Adrian Bran. Spusele omului au fost completate de mai mulți cetățeni care i-au dat dreptate acestuia.
Vorbele cetățeanului și publicarea acestora de către Gorj-Domino au avut efectul scontat în sensul că au adus comisarii la fața locului dar respectivii nu au luat și măsuri sancționatorii.
„Noi nu vrem să vedem verificatorii în teren, ci vrem să nu mai vedem mormanele de gunoi și vinovații sancționați”, a declarant un cetățean din zonă, spunând că a văzut comisarii în teren. Unul mai revoltat a cerut schimbarea șefului Gărzii de Mediu Gorj pe motiv că nu ia măsurile conform legii și nu-i sancționează pe cei care încalcă legea.

loading...
Loading...

Citește și

Ce spune Aparegio despre stația de epurare a municipiului Târgu Jiu

Aparegio a transmis un comunicat de presă în care a vorbit despre staţia de epurare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: