Gheorghe Pecingină critică desemnarea lui Marin Golea, din partea USMO, în AGA la Pandurii

pecingina

Avocatul susține că liderul sindical din zona Rovinari are o calitate îndoielnică, la fel ca fostul șef al pandurilor, Marin Condescu. Gheorghe Pecingină consideră o mascaradă revocarea din funcțiile de conducere de la sindicate a lui Marin Condescu.

Weekendul a adus vestea că Marin Condescu a fost revocat din funcția de președinte al Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia. Gheorghe Pecingină consideră însă că ceea ce s-a întâmplat a fost doar un scenariu bine pus la punct chiar de liderul Federației Naționale Mine Energie, care vineri i-a băgat în ședință pe subalternii săi de la USMO și le-a dictat ce să facă în perioada următoare, inclusiv să decidă duminică revocarea sa din funcția de conducere de la USMO.  În urma întâlnirii de duminică, liderii Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia au mai hotărât ca președintele sindicatului Mineru Pinoasa Rovinari, Marin Golea, să fie înlocuitorul lui Marin Condescu în Adunarea Generală a Acționarilor clubului Panduri. Avocatul Gheorghe Pecingină crede că alegerea a fost una neinspirată. Consideră că Marin Condescu conduce din umbră USMO. „Paşii au fost stabiliţi vineri, la tablă, de Marin Condescu. Este o mascaradă ce au pus ei la cale. Toate deciziile care s-au luat duminică au fost de ochii lumii. Marin Condescu și-au pus oamenii pe care i-a vrut și la Pandurii, și la sindicate. Acești oameni, care acum se dezic de liderul FNME, dacă aveau curajul, îl demiteau pe Marin Condescu în Consiliul de Coordonare de la Petroșani.  S-a făcut un scenariu de proastă calitate. Marin Condescsu conduce în continuare din umbră Federația Națională Mine Energie și Uniunea Sindicatelor Miniere din Oltenia. USMO avea oameni mai potriviţi decât Golea, care să intre în AGA la Pandurii. Se merge pe aceași linie. Marin Golea este un om cu aceleași calități îndoielnice ca Marin Condescu. Vorbim despre o nouă eră la Pandurii. Acolo trebuie puși oameni care să nu ridice semne de întrebare; prin desemnarea domnului Golea, semnele de întrebare persistă”, a declarat Gheorghe Pecingină.

Marin Golea: Condescu nu mi-a dictat niciodată ce să fac

golea

Marin Golea a fost  desemnat duminică drept președinte  al Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia și implicit a devenit reprezentantul USMO în Adunarea Generală a clubului Pandurii. Liderul sindical recunoaște că vineri s-a întâlnit cu Marin Condescu, dar susține că nu i-a dictat ce să facă de acum înainte, la tablă, așa cum a precizat avocatul Gheorghe Pecingină. „Hotărârea ca eu să intru în AGA a fost luată de 130 de oameni. Domnul Condescu nu mi-a dictat niciodată nimic. Gheorghe Pecingină mi-a spus că se află într-un grup care vrea să destabilizeze lucrurile în zona Rovinari. Dacă domnul Condescu a fost omul care a incomodat administrația, uitați că a plecat. Vineri am vorbit cu Marin Condescu și a decis să lase munca sindicală. Domnul Pecingină să-și vadă de politică și de meseria de avocat. Marin Condescu nu conduce din umbră FNME-ul sau USMO-ul. O să vedeți pe data de 8 februarie că Marin Condescu își va vedea de treaba lui”, a declarat Marin Golea.

loading...
Loading...

Citește și

DEMISIE din PRO România Gorj. Ce LIDER a mai plecat

Președintele organizației Rovinari, Andrei Bărbulescu, a părăsit partidul lui Victor Ponta și anunță că se …

3 comentarii

  1. ce mare scula a ajuns si Pecingina asta..dicteaza in PSD ca la el acasa cand io vedea adevarata fata PSD-ul ca este un lingau si un betivan notoriu.. pana acum cativa ani murea de foame se ocupa cu lucruri neortodoxe

  2. Bai , Pecingina iar te bagi ca tanga-n c.u.r. ! Sindicatul poate desemna pe cine ” vrea muschii lui ” , numai asa sa te oftici tu !

  3. Un papagal cu gura urat mirositoare .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.