sâmbătă , 14 decembrie 2019 - 10:14

Gigel Capotă, noul şef al Corpului de Control de la Cadastru

Capota-Gigel-(2)

Gigel Capotă este, începând din această săptămână, directorul  Corpului de Control din cadrul Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară(ANCPI). Numirea în noua funcţie vine la scurt timp după numirea în funcţia de director economic al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu.

„Funcţia pe care o ocup în prezent cred că este rezultatul muncii pe care am depus-o până acum în toate instituţiile în care am ocupat un anumit post. Cred că experienţa profesională, seriozitatea şi implicarea permanentă în eficientizarea activităţii în domeniile în care am lucrat au fost  factori importanţi în decizia de fi numit în această funcţie. În cadrul fiecărei instituţii în care am activat, am încercat să fiu cât mai eficient, să las în urma mea o impresie bună şi cred că am reuşit să fac acest lucru. Inclusiv la Spitalul Judeţean, acolo unde deşi am lucrat o perioadă destul de scurtă, m-am implicat în ceea ce am făcut şi am pus la punct multe lucruri care necesitau o atenţie deosebită şi care le va uşura munca celor care mă vor urma. Am încercat să elimin cheltuielile inutile din buget şi astfel să rămână mai mulţi bani pentru medicamente şi pentru alte lucruri cu adevărat importante. Documentaţia pe care am lăsat-o în acest sens cred că va demonstra că am depus o muncă eficientă, un efort care a fost pozitiv apreciat, iar ceea ce mi s-a oferit la Bucureşti este dovada acestui lucru”, a declarat Gigel Capotă, pentru Gorj Domino.

„Aici e o stabilitate care îmi place!”

Fostul director economic al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu spune că noul său loc de muncă îi oferă stabilitatea de care avea nevoie. ,,Aşa cum am mai spus, toate funcţiile pe care le-am ocupat au fost funcţii  în care am depus toate eforturile   pentru ca lucrurile să meargă eficient şi corect. Cred că am lăsat o amprentă pozitivă peste tot, dar aici am găsit o stabilitate care îmi place!”, a declarat Gigel Capotă.
Înainte să fie numit în funcţia de director economic al SJU, Gigel Capotă a fost comisar şef în cadrul Gărzii Financiare Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

Șoferiță rănită, după ce s-a răsturnat cu mașina la Câmpu Mare

O mașină condusă de o femeie de 33 de ani, din orașul Novaci, s-a răsturnat, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: