Golea, Etăgan, Marciuc, Iovan și Bălăceanu, acuzați de TRĂDARE!

cretan-golea

Constantin Crețan sare la gâtul unor lideri de sindicat din minerit și energie: „Majoritatea liderilor de sindicat, care făceau pe revoluţionarii în grevele de la Târgu-Jiu, sunt, acum, în subordinea lui Ruşeţ, care conduce şi administraţia şi sindicatele. Marciuc, Iovan, Bălăceanu, Golea şi Etăgan sunt, acum, aserviţi administraţiei. Acum, nu le mai zice inspectori sociali, ci inspectori în relația cu comunitatea”.

Golea: Creţan n-a înţeles niciodată ce înseamnă munca sindicală

Președintele Sindicatului Minerul Pinoasa Rovinari afirmă că, începând cu data de 9 aprilie, este consilier juridic la Mentenanţă, la Rovinari. Marin Golea îi dă replica lui Constantin Crețan: „Creţan este dezinformat total, nu sunt în subordinea lui Ruşeţ, deşi nu era rău. Sunt consilier juridic la Mentenanță. Am optat pentru acest post, pentru că am pregătirea necesară și consider că mă pot implica în reorganizarea Mentenanței. Datorită problemelor financiare la sindicat, nu am mai putut fi retribuit, în aceste condiții am revenit în producție. Creţan n-a înţeles niciodată ce înseamnă munca sindicală”, a declarat Marin Golea.

Etăgan: Nu-i o rușine să lucrezi în producție

Fostul trezorier al Federaţiei Naționale Mine Energie lucrează, acum, la Resurse Umane, în subordinea lui Marius Vlaicu. Secretarul general al Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia afirmă că a plecat de la sindicate, pentru că n-au mai fost bani pentru a-și lua salariul. „După cum știți, FNME-ul nu mai avea fonduri. În ultimul an şi jumătate, am primit 1300 de lei pe lună salariul. Nu mă deranjează atacurile lui Creţan. Ăsta este stilul lui. Am avut calitatea de salariat al CEO suspendat. Acum, am revenit. Foarte mulți lideri de sindicat lucrează în producție. Nu-i o rușine să lucrezi în producție. Am un salariu decent, acum, ca și consilier juridic”, a declarat Gheorghe Etăgan.

loading...
Loading...

Citește și

LIDERUL PNL Gorj, VEŞTI pentru PRIMARI

Contractele semnate de edilii din judeţ pe Fondul de Dezvoltare și Investiții vor fi preluate …

2 comentarii

  1. DOMNULE CRETAN AVETI MARE DREPTATE TOTI CEI ENUMERATI DE DUMNEAVOASTRA SUNT MARI JIGODII S-AU BATUT JOC DE SALARIATI. MAFIOTII ASTIA ATIT AU FACUT DE CIND SUNT LIDERI DE SINDICAT S-AU ANGAJAT FAMILIILE,LE-AU DAT CLASE CIT CUPRINDE SI DE MUNCITORII DIN INSTALATII S-AU BATUT JOC ATIT EI CIT SI CONDUCERILE.LA TURCENI SUNT SALARIATI CARE AU MARE RASPUNDERE DE INSTALATIE CU SALARIUL MAI MUC DECIT CEI DIN POARTA.SUNT MULTE DE SPUS DAR LE VOI FACE CUNOSCUTE SITUATIILE MAI TIRZIU.

  2. Etagane fondurile sindicatului cine le.a papat? Sterge boticu de vulpoi predicator sau lup moralist zdreanta needucat care pune laba ia cu botu si nghite oul cu totul. Pe scuturatelea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: