Golea, pe făraș! CEO îl vrea schimbat pe administratorul special al Clubului de Fotbal „Pandurii”, pe motiv că a pus în pericol activitatea companiei


Membrii asociați ai Clubului de Fotbal „Pandurii” au fost convocați, luni, să discute schimbarea din funcția de administrator special a lui Marin Golea, numai că ședința nu s-a ținut din lipsă de cvorum. Lui Golea i se reproșează faptul că nu reprezintă interesele asociaților, așa cum prevede Legea privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, ba mai mult, a refuzat să deblocheze conturile CEO, compania energetică fiind unul dintre asociați, și a pus în pericol activitatea de vânzare a energiei.

Complexul Energetic Oltenia, prin reprezentantul său, Sorin Boza, președinte al Directoratului, a convocat Adunarea Generală a Asociaților Clubului de Fotbal ”Pandurii”, pe ordinea de zi aflându-se destituirea administratorului special Marin Golea. Ședința ar fi trebuit să aibă loc luni, 7 ianuarie, numai că reprezentanții celorlați asociați, Consiliul Local Tg-Jiu, Consiliul Județean Gorj și USMO, nu au participat la întâlnire, iar aceasta nu a avut loc din lipsă de cvorum, fiind reprogramată la finele acestei luni. Astfel, discuțiile privind demiterea lui Golea vor avea loc în perioada 25-30 ianuarie, la o dată care va fi convenită de cei patru asociați.

Cei de la CEO îi reproșează lui Marin Golea că nu le reprezintă interesele, așa cum prevede Legea 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, ba mai mult, pe 24 decembrie, adică în Ajunul Crăciunului, administratorul special a blocat conturile companiei energetice și a pus în pericol activitatea principală, aceea de vânzare energie. CEO a fost pusă în situația de a nu putea emite scrisorile de garanție pentru contractele de vânzare, în condițiile în care compania a trimis administratorului special și executorului judecătoresc o adresă semnată de banca BRD prin care arăta faptul că într-un cont al său deschis la unitatea bancară a fost pusă la dispoziția executorului suma de aproape 2 milioane de euro, stabilită de instanță ca fiind datorată clubului sportiv, reprezentând cotizații restante din ultimii ani.

Marin Golea susține că, convocarea AGA este ilegală pentru că asociații nu mai au competențe, activitatea lor fiind suspendată, din momentul în care a fost numit un administrator judiciar.
Curios este că executorul judecătoresc nu a blocat decât conturile CEO nu și pe cele ale celorlalți trei asociați, Consiliul Local Tg-Jiu, Consiliul Județean Gorj și USMO.
Mai mult, există informații conform cărora Marin Condescu folosește ștampila USMO și semnează în numele uniunii sindicale, deși nu are mandat. Potrivit Statului USMO, președintele are un mandat cu o durată de 5 ani, ori Consiliul Director al uniunii sindicale nu s-a mai întrunit din anul 2010, adică mandatul lui Condescu a expirat în urmă cu aproximativ trei ani.

loading...
Loading...

Citește și

DRAMA MICUȚEI SORINA, fetița de numai 8 ani, luată de la familia care a crescut-o și dată spre adopție în SUA, a scos în stradă peste 300 de persoane! Autoritățile statului, IMPASIBILE!

Peste 300 de persoane au protestat, duminică, la Baia de Aramă, empatizând cu familia Șărămăt, …

Un comentariu

  1. Va joaca GOLEA pe degete pe toti !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: