Gorj: AFACEREA de 70 de mii de euro, cu UN SINGUR ANGAJAT! Un pensionar din Gorj deține un ATELIER UNIC


Ion Burci, fost sudor, acum pensionar, este un proaspăt afacerist din Crasna, care și-a luat inima în dinți și a pus bazele unei fierării ultramoderne, cum alta nu mai există, cel puțin în Gorj. Atelierul deține mașinării dintre cele mai performante, începând de la banalele mașini de găurit, până la cele de rulat profile, aduse tocmai din Cehia, la un preț nu tocmai accesibil pentru oricine. Banii necesari pentru investiție provin în mare parte din fonduri europene, care vine în tranșe, la care se adaugă contribuția proprie. „Am avut deja nouă comenzi, deși nu am dat drumul la afacere de mult timp. Eu sunt singurul angajat, însă mă descurc onorabil. Am primit comenzi pentru garduri, copertine, porți, de peste tot. Cea mai scumpă mașină este cea de rulat, care m-a costat aproape 180 de milioane de lei si a venit din Cehia. Îmi place ceea ce fac, nu pot sta locului, deși am ieșit la pensie”, ne povestește Ion Burci. Investiția totală necesară pentru un astfel de atelier se ridică, în timp, la aproximativ 70 de mii de euro. Cu siguranță, meșterul Burci este un exemplu de curaj, în special pentru tinerii care vor să se apuce de o afacere proprie.

L.A.

loading...
Loading...

Citește și

Un bărbat drogat și-a băgat soția însărcinată în spital, după ce a bătut-o cu levierul

O femeie de 29 de ani, din comuna Bălănești, însărcinată în opt luni, care a …

2 comentarii

  1. Te apreciez !Dar o sa-ti vina sa stai locului in momentul cand cei care ne conduc cu intelepciune o sa-ti taxeze munca,

  2. „banii….care vine in tranșe”
    … .cu cine draq ati facut gramatica ????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: