Gorj Domino îi premiază de Valentine’s Day cu o CINĂ romantică și bilete la TEATRU! Intră și VOTEAZĂ cuplul preferat!


Nu ai apucat încă să îți faci planuri de Valentine’s Day, pentru tine și jumătatea ta? Nu-i nimic, Gorj Domino împreună cu Hotel Anna Târgu Jiu și Teatrul Dramatic Elvira Godeanu te trimit la o cină romantică și îți oferă o invitație la teatru.

Pachetul special de Valentine’s Day cuprinde:
– O invitație pentru două persoane la Teatru Dramatic „Elvira Godeanu” unde se va juca piesa „Experimentul Robinson Crusoe!“, regizată de Radu Botar, cu personajele principale Robinson, interpretat de Marian Negrescu, și Vineri, jucat de Cosmin Brehuță începând cu ora 17:30
– O cină romantică într-un cadru intim la restaurantul Hotelului Anna *** din Bd. Ecaterina Teodoroiu, nr. 17, ora 20:00.

Cuplul câștigător își va ridica premiul, ce va consta în două vouchere, de la adresa redacției din Târgu Jiu, str. Siretului, nr. 13, Et. 1. Telefon: 0761 80 49 77.

Cuplurile care s-au înscris la concurs sunt următoarele:

[poll id=”45″]

 

Conform votului de mai sus cuplul câștigător este cuplul nr. 7. Pentru ridicarea voucherelor este rugat sa sune in intervalul orar 13:00-14:00 la numărul de telefon afișat mai sus.

Loading...

Citește și

Gorj Domino și Teatrul „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu VĂ PREMIAZĂ. Cele mai frumoase urări de Mărțișor primesc 2 invitații la teatru!

• Scrie și TU un mesaj pentru o persoană dragă! Gorj Domino împreună cu Teatrul …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.