Gorj Domino te premiază de Valentine’s Day cu o CINĂ romantică și bilete la TEATRU! Vezi ce trebuie să faci!


Nu ai apucat încă să îți faci planuri de Valentine’s Day, pentru tine și jumătatea ta? Nu-i nimic, Gorj Domino împreună cu Hotel Anna Târgu Jiu și Teatrul Dramatic Elvira Godeanu te trimit la o cină romantică și îți oferă o invitație la teatru.

Regulamentul concursului:
Concursul se desfășoară pe pagina de Facebook a Gorj Domino. Tot ce trebuie să faci este să postezi o fotografie cu tine și persoana iubită în rubrica de comentarii a concursului până cel târziu duminică, 12 februarie. În ziua următoare, adică luni, 13 februarie, toate fotografiile vor fi publicate pe site-ul https://www.gorj-domino.ro/ . Imaginea cu cele mai multe voturi va fi declarată câștigătoare chiar în dimineața zilei de Valentine’s Day. Cuplul câștigător își va ridica premiul, ce va consta în două vouchere, de la adresa redacției din Târgu Jiu, str. Siretului, nr. 13, Et. 1. Telefon: 0761 80 49 77.

Pachetul special de Valentine’s Day cuprinde:
– O invitație pentru două persoane la Teatru Dramatic „Elvira Godeanu” unde se va juca piesa „Experimentul Robinson Crusoe!“, regizată de Radu Botar, cu personajele principale Robinson, interpretat de Marian Negrescu, și Vineri, jucat de Cosmin Brehuță începând cu ora 17:30
– O cină romantică într-un cadru intim la restaurantul Hotelului Anna *** din Bd. Ecaterina Teodoroiu, nr. 17, ora 20:00.

Loading...

Citește și

Gorj Domino și Teatrul „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu VĂ PREMIAZĂ. Cele mai frumoase urări de Mărțișor primesc 2 invitații la teatru!

• Scrie și TU un mesaj pentru o persoană dragă! Gorj Domino împreună cu Teatrul …

Un comentariu

  1. Îmi trebuie jumătatea și caut una prin Dv. Eu am 64 de ani…deci jumătatea ar trebui să aibă 32. Acum am doar o ,,egală” și-mi pare rău că nu putem intra în concurs!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.