Gorjean, PUS pe LISTĂ la EUROPARLAMENTARE. A REFUZAT CANDIDATURA


Liderul Partidului România Unită Gorj, Rudi Bugă, a anunţat că se retrage după ce a fost prezentat drept candidat al PRU la alegerile din 26 mai.

Rudi Bugă a primit locul 5 pe lista Partidului România Unită. Cu toate acestea, spune că nu vrea să intre în bătălia de la sfârşitul lunii mai din postura de candidat. Liderul PRU Gorj invocă motive personale. În plus, pare nemulţumit şi de faptul că Biroul Electoral Central și Curtea Supremă nu au recunoscut noua alianță PRM-PRU. În aceste condiţii, cele două partide nu vor putea merge împreună în alegerile europarlamentare din 26 mai. “Problema este că noi am plecat la drum cu o alianţă. Ne-au rezolvat ăştia, vineri, cu PRM pe bună dreptate, pentru că acolo e un scandal între liderii interimari şi în final am rămas singuri. Nu neapărat singuri, pentru că PRM-ul va merge alături de noi, dar una era să fim într-o alianţă şi alta e acum, când plecăm singuri şi trebuie să facem liste. E foarte greu, nu ştiu dacă se va reuşi să depăşim pragul electoral, dar noi vom încerca să ne facem treaba atât cât putem. Mai departe rămâne ca noi, Gorjul, să stabilim candidatul la europarlamentare, pentru că nu voi fi eu. Dacă unul dintre colegi va accepta să preia locul pe care mi l-au dat cei de la partid, e foarte bine, dacă nu, conducerea partiului să pună pe altcineva. Eu nu intru în asemenea joc, pentru că am motive personale. Dacă o să pot ajunge la Târgu-Jiu, o să-mi chem colegii la o şedinţă să stabilim de comun acord un candidat. Dacă cineva îşi asumă rolul acesta, cu cea mai mare plăcere va fi al 5-lea pe listă. E o poziţie care ne onorează pe noi, organizaţia de la Gorj, dar eu nu mai am timp, tot timpul am vrut să promovez tinerii în rândul partidului, am o vârstă, ar trebui să renunţ la afacerile din Bucureşti, să vin la Târgu-Jiu. Politica nu o poţi face de la Bucureşti pentru Târgu-Jiu”, a conchis Rudi Bugă.

loading...
Loading...

Citește și

LIDER FNME, despre STRATEGIA ENERGETICĂ: E important să devină LEGE

Noua strategie energetică a României nu mai prevede închiderea a 5 unităţi miniere din cadrul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: