Gorjeancă, A DOUA PE ȚARĂ la examenul de admitere în magistratură. Iat-o pe viitoarea PROCUROARE!


Institutul Naţional al Magistraturii (INM) a afişat, marți, rezultatele definitive ale concursului de admitere în magistratură desfășurat în perioada iulie – octombrie a acestui an. Între cei 28 de concurenţi admiși de INM pentru a deveni magistraţi, din cei 880 înscriși la concurs, se regăsește și o avocată din Gorj, care a reușit să obțină al doilea rezultat la finalul actualei sesiuni de admitere având si cea mai mare notă la proba interviu.

Avocatul Iulia Ruxandra Roibu a concurat pentru un post de procuror la examenul organizat de către INM și a obținut nota 7,798, a doua în ierarhia finală a candidaților.
Iulia Roibu a fost notată cu 7,07 în urma etapei eliminatorii și cu 9,98 la interviu, cea mai mare obținută la această probă de aspiranții la un post de magistrat.
Iulia Ruxandra Roibu a absolvit Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu” și, în 2008, Facultatea de Drept din cadrul Universității București, iar mai apoi a devenit avocat în cadrul Baroului Gorj și a activat in echipa Casei de avocați, Groza, Bădița & Asociații.
Ca să nu se mai facă de râs cu eventualele rezultate extrem de slabe la admiterea în magistratură, avocați, mai mult sau mai puțin cunoscuți, și polițiști gorjeni care-și doreau să ajungă judecători sau procurori au preferat să-și ascundă identitatea în spatele unui cod. Oricum, în lista cu cei 28, admiși la concursul care s-a încheiat marți, 16 octombrie, nu se regăsește niciunul dintre aceștia, Iulia Roibu fiind singura din Gorj pe lista cu rezultatele definitive.

loading...
Loading...

Citește și

Rotaru, Stan și Mosor își caută partid. UNPR și ProRomânia, recycle bin!

Unele dintre cele mai controversate personaje publice ale Gorjului își caută susținere politică, în această …

Un comentariu

  1. „Zeci de locuri mai jos, sub linie, cu 69 de puncte, pe 121, figurează Gigi Rafael Dăianu, iar pe 124 se află Ionuţ Ghinoiu. Cu două puncte mai puţin, dar pe 167, se află Iulia Ruxandra Roibu, cu alte două puncte mai puţin, adică 65, pe poziţia 195, regăsindu-se Raluca Corici.”,

    pana la urma cine minte?

    https://www.pandurul.ro/articol/avocati-cunoscuti-rezultate-slabe-la-admiterea-in-_103507.html

    ps: pe lista INM, Pentru mai multe detalii, redăm în continuare lista repartizării candidaților în ceea ce privește susținerea interviului, astfel cum a fost publicat de către CSM

    doamna avocat inca nu figureaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.