sâmbătă , 19 octombrie 2019 - 0:03

Gorjenii de succes se reîntâlnesc la Târgu-Jiu! Află motivul!

Octavia-Geamanu

La sfârșitul acestei săptămâni, mai mulți gorjeni care au cariere de succes revin acasă, pe o scenă care va fi amplasată în Piața Prefecturii, pentru a povesti târgujienilor experiențele lor de viață. Tineri și frumoși, aceștia au pornit de la Târgu-Jiu și au ajuns pe culmile succesului!

Consiliul Județean Gorj organizează în perioada 27-30 august cea de-a doua ediție a programului de promovare turistică „Vino acasă la Brâncuși!”, realizat în parteneriat cu Autoritatea Națională pentru Turism. Acesta este parte componentă a seriei de manifestări „Zilele Gorjului turistic și cultural”, derulate pe parcursul lunii august și prevăzute în Agenda Culturală a județului Gorj 2015. „Lumea gorjenească-Întoarcerea acasă!” este titlul manifestării care va avea loc duminică seara, în Piața Prefecturii. Evenimentul este punctul culminant al programului de promovare turistică „Vino acasă la Brâncuși!”. Gorjeni de succes își vor spune povestea. „Organizatorii au dorit să atragă personalitățile gorjene în acțiunile de evidențiere a județului Gorj, ca destinație turistică și culturală, atât la nivel național, cât și internațional. Această componentă va completa cadrul de promovare a obiceiurilor și tradițiilor gorjenești. O altă componentă este Forumul de Turism ”Brâncuși’s Homeland”, o platformă de comunicare și dezbatere, gândită să aducă la masa dialogului specialiști și cercetători din lumea academică în turism, operatori, investitori, promotori ai turismului”, a spus Oana Paloș, purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Gorj.

ioana-gomoi-regizor-video-2Unul mai celebru decât altul

Tavi Colen, Octavia Geamănu, regizoarea Ioana Gomoi, actorul Horațiu Mălăele, actrița și regizoarea de teatru Crina Lință, Nono Semen de la radio ProFm, Claudia Motea și Armand Calotă sunt câțiva dintre gorjenii care au cariere strălucite și au performat în domeniile în care activează. Aceștia vor urca pe scenă și își vor împărtăși experiențele de viață cu publicul. Pe Octavia Geamănu o știți și datorită articolelor din Gorj Domino, este tânără și admirată de milioane de români. Prezentatoarea Antenei 1 a anunțat deja pe pagina sa de socializare că duminică se va reîntâlni cu dragii ei târgujieni. Horațiu Mălăele nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Singura femeie regizor din România e din Târgu-Jiu

Ioana Gomoi are 24 de ani și este singura femeie-regizor din România. A absolvit facultatea de Jurnalism şi Comunicare, are master în audiovizual, producţie şi comunicare audiovizuală. Tatăl Ioanei este plecat în China, de foarte mulţi ani, iar mama ei lucrează ca asistent medical la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Ioana Gomoi a semnat deja 35 de videoclipuri, 9 reclame şi seria de mini-documentare pe care o va lansa în toamnă. Documentarele prezintă România şi sunt făcute în parteneriat cu Ministerul Culturii. „După ce am terminat facultatea, am plecat pe cont propriu ca regizor. Eram fascinată de mică de domeniul acesta, îmi doream foarte mult să fac documentare şi, în mare parte, pentru asta m-am pregătit”, a spus Ioana Gomoi. Târgujianca a regizat videoclipuri pentru Pavel Stratan, Radu Sârbu de la O-zone, Adora, Raisa, Oana Radu, Alex Mica, Marcel Pavel, Francesco Napoli. Are o echipă de şapte oameni și toți cei pentru care a lucrat, au fost extrem de mulțumiți.

loading...
Loading...

Citește și

38 de ani de la revolta anticomunistă a minerilor din Motru! Primarul marchează momentul SEC, intenționează să schimbe denumirea Parcului Central

„Ceauşescu, PCR, pâinea noastră unde e?“, asta au strigat minerii din Motru în octombrie 1981, …

2 comentarii

  1. Ioana <3 <3 <3

  2. frumoasa rau roscata.. ce pot sa zic… foarte frumoasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: