Gorjenii plătesc apa ON-LINE

ApaRegio

În urma platformei online lansate în luna februarie 2016, aproximativ 500 de abonați s-au înregistrat pe site-ul unității pentru a transmite indexul autocitit (serviciu destinat doar persoanelor fizice, neînscrise într-o asociație de proprietari) sau au accesat informații despre contracte, facturi, plăți.

De asemenea, la fel de eficient s-a dovedit și modul de plată prin PayPoint, lunar, peste 2.500 de utilizatori din județul Gorj efectuând plăți către Aparegio Gorj în valoare de circa 180.000 lei. Operatorul regional a venit în sprijinul abonaților săi și cu un nou punct de lucru în zona 9 Mai (lângă sensul giratoriu de la Paralela 45). Începând din luna mai 2016, clienții au posibilitatea să achite facturile, să ceară informații despre: contracte, racordări, branșamente, lucrări executate de operator, serviciul de contorizări individuale, dar și despre investițiile aflate în derulare, în locația mai sus amintită, programul de funcționare fiind de luni-vineri între orele 8.00 – 20.00. În urma centralizării datelor, în perioada 18 mai-8 iulie au fost încasați aproximativ 63.000 lei de la abonați, cea mai mare sumă, respectiv 52.000 lei fiind achitată de asociațiile de proprietari.

Loading...

Citește și

ARGUMENT privind crearea Centrului „Constantin Brâncuși” al Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu

Moștenirea artistică lăsată de Constantin Brâncuși a intrat în conștiința umanității ca unul dintre reperele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.