GORJUL ÎN PERICOL!

colaj-gorj

Ministrul Energiei a înfipt, vineri, cuțitul adânc în inima unuia dintre simbolurile Gorjului, clubul de fotbal Pandurii –Târgu-Jiu, asta după ce, în primă fază, a anunțat că vrea să mute sediul CEO la București.

Victor Grigorescu a avut, joi noaptea, o vizită fulger în județul Gorj. A venit să discute cu greviștii foamei, care i-au solicitat prezența la Târgu-Jiu de când au recurs la gestul extrem. După câteva ore de discuții, ministrul Energiei a plecat așa cum a venit, nu a rezolvat nicio problemă și i-a lăsat pe oamenii din fața CEO, în continuare, în greva foamei. La numai câteva ore după ce a plecat din județ, Grigorescu a făcut un nou anunț pe facebook. A anunțat că sponsorizările de la CEO spre Pandurii vor fi suspendate. „În urma rezultatelor financiare, care prevăd o potențială pierdere record, consider de la sine înțeles că programele de sponsorizare ale Complexului Energetic Oltenia să se suspende. Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu, un club profesionist de fotbal, nu face excepție de la această regulă. Vom avea grijă ca la aprobarea bugetului companiei să nu avem surprize neplăcute în care să descoperim posibile sponsorizări ascunse la categoria “și alte plăți“, se arată în postarea de pe rețeaua de socializare.

Vâlceanu: CEO nu sponsorizează Pandurii! Grigorescu, un om nepregătit

Politicienii din județ au reacționat imediat la anunțul ministrului Energiei. Liderul PNL Gorj, Dan Vâlceanu, l-a taxat dur, pentru că nici măcar nu știe că CE Oltenia este membru asociat al clubul de fotbal, nu sponsor.“Trebuie să le spunem oamenilor adevărul în ceea ce privește clubul Pandurii, Complexul Energetic Oltenia nu sponsorizează clubul de fotbal. Domnul ministru, când face afirmații, trebuie să se intereseze înainte, pentru că altfel vorbește vorbe. Așa cum a făcut și atunci când, tot pe facebook, a spus că vrea să deschidă la București un birou, fără să știe, probabil, sau vrând să ne manipuleze că la București, CEO are un sediu, nu un birou. Încă o dată, Complexul Energetic Oltenia nu sponsorizează clubul Pandurii. CEO contribuie cu sumele pe care fiecare asociat trebuie să dea la clubul de fotbal. Domnul ministru este un om nepregătit pentru funcția pe care o ocupă și nu știe ce se întâmplă în companiile pe care ar trebui să le conducă”, a declarat copreședintele PNL Gorj.

Cârciumaru: Să fim optimiști. Se vede răutatea unora în momente de criză

Primarul Târgu-Jiului crede că ministrul Energiei a făcut anunțul legat de Pandurii la supărare. Îi bănuiește de răutate pe copreședinții PNL Gorj, pentru că au arătat cu degetul spre PSD și spre fostul manager al CEO, Laurențiu Ciurel, pentru situația în care a ajuns clubul de fotbal. “Vreau să le transmit celor care reprezintă clubul Pandurii, către toți cetățenii din municipiul Târgu-Jiu, către toți iubitorii sportului, să fie optimiști, să nu se sperie la un semnal de genul ăsta. Trebuie să credem, în continuare, că a fost doar o declarație, probabil la supărare, după discuțiile pe care le-a avut la Târgu-Jiu, probabil au mai fost și momente tensionate și a făcut această declarație. Sunt sigur că finalul nu va fi cel pe care l-a anunțat. Nu cred că e vorba de un management defectuos, cred că prin ceea ce a făcut Ciurel a făcut un lucru bun, a adus sediul CEO la Târgu-Jiu împreună cu Ponta. Nu s-a apropiat nimeni de CEO, poate și asta a fost o supărare, se vede răutatea unora în momente grele și de criză”, a declarat Florin Cârciumaru.

loading...
Loading...

Citește și

Temutul radar pistol, scos pe șoselele din Gorj

Poliția a pus toate radarele pe vitezomanii din Gorj, în weekend. Zeci de șoferi au …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.