GOSPODAR CA MINE NU-I! | Primar din Gorj cu o casă cât patru! Clădirile se odihnesc în aceiași curte, nu și în declarația de avere


Un primar, patru case renovate în trei mandate, dar, doar una declarată, și o amendă pe urbanism, însă și asta anulată. Cam cu asta se laudă primul gospodar al urbei Țicleni, Radu Constantin, primarul reușind în două mandate de edil și unul de viceprimar să-și pună la punct toate cele patru clădiri construite pe terenul său, care au suportat însă modernizări drastice. Din păcate, primarul ne arată că face pe gospodarul mai mult acasă, decât în localitate.

Primarul de Țicleni se laudă cu un teren generos de peste 3000 de metri pătrați pe care și-a ridicat, pe când nu era șef al urbei, o casă de aproape 300 de mp. Curios este că deși primarul declară o singură construcție, în curtea sa se află patru clădiri care nu prea seamănă a anexe. Acareturile edilului sunt extinse dar important este că măcar sunt reabilitate cu simț, ceea ce ne face să credem că primarul face pe gospodarul doar pe proprietatea sa. La adresa calităților primarului de bun gospodar acasă nu există plângeri, dar la adresa calităților sale edilitar-gospodărești la Primăria Țicleni sunt nenumărate nemulțumiri, unele relatate deja de presa locală.

E loc și de mai bine domn’ primar!

În ce privește eludarea legii la lucrările de modernizare ale casei (caselor), nu putem spune decât că Radu a călcat ceva pe linia continuă prin 2017, dovadă că a primit o amendă de la Serviciul Urbanism al primăriei conduse chiar de respectivul. Primarul a contestat amenda de 2000 de lei la Judecătoria Târgu-Cărbunești și a câștigat pe fond. Juristul primăriei nu a atacat însă sentința favorabilă deși trebuia să facă recurs. Primarul a scăpat astfel de sancțiune și a rămas cu lucrările făcute.


loading...
Loading...

Citește și

Din ciclul „Din beție te trezești…”! Comunicat, de la țeava cazanului, al sindicalistului „INDEOENDENT” Nicu!

„Lupta” pentru CEO se duce pe toate fronturile, din hăul cu lignit și până la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: