GOSPODAR CA MINE NU-I! | Primarul Coiculescu de la Arcani a muncit o viață pentru un salon de vânătoare! Casa în care locuiește a primit-o moștenire


Aristică Coiculescu, primarul de Arcani, liberal dar cu dragoste mărturisită pentru PSD, trăiește modest, asta dacă este să ne uităm peste gardul domniei sale, într-o casă dobândită în 2015 în Arcani, prin moștenire. Terenul de sub locuință a fost și el moștenit de soție, ca și locuința, iar primarul deține și el jumătate, prin căsătorie. Edilul trăiește astfel, pe picior mare pe prima parte a proprietății, aia de se vede din drum, și pe picior de mare vânător pe a doua, Coiculescu reușind să-și edifice lângă Jalea un salon de vânătoare. Construcția, sau mai exact locul de joacă a edilului, vizitat de mari figuri publice ale județului, nu figurează însă în declarația de avere, chiar dacă e făcută pe banii săi, sau cel puțin asta credem.

Edilul de Arcani trăiește împreună cu soția doar din salariul primului de primar. Dacă nu ar fi slujba lui Aristică Coiculescu, soții ar trebui să trăiască doar din ce produc în gospodăria moștenită în ani diferiți. Mai exact, terenul pe care a apărut construcția ,,moștenită” a fost obținut de soția lui Coiculescu în 1992, se arată în declarația primarului, iar construcția de pe acesta a ajuns la Maria Coiculescu abia în 2015. Tot prin moștenire, evident. Lucrurile par dificil de calculat motiv pentru care ne lăsăm păgubași. Știm doar că primarul are un salariu, două mașini, o nevastă fără niciun venit dar cu o casă și un teren moștenite. Asta știm din acte. Ce știm însă de la localnici este că proprietatea Coiculescu se completează cu un salon de vânătoare unde se întind mesele bogate cu vânat neaoș, udat la greu cu vin de Arcani. Aici se fac marile petreceri politice ale edilului Coiculescu care și-a întins proprietatea până la râu, ca să aibă natura aproape.
Vecinii lui Coiculescu spun că Aristică ar fi mai mult vânător decât primar, hobbyul acestuia ajutându-l mai mult pe scara profesională decât politica. Așa să fie oare?!

 

 

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.