sâmbătă , 25 ianuarie 2020 - 17:40

GOSPODAR CA MINE NU-I! | Primarul de Licurici cultivă fasole ca să aibă gaze în vila din Totea!


Vila edilului Drăgulescu este racordată la… butelie deși sub casă se află cel mai mare zăcământ de combustibil fluid din țară. Mai exact, în anul 1995, edilul de Licurici, Drăgulescu Liviu și-a cumpărat o casă în comuna pe care a ajuns să o conducă de mai bine de un deceniu. Casa primarului e cu etaj, ca să se vadă de la stradă, dar vila care este edificată pe o suprafață de peste 100 de mp nu are gaze. Comuna, ca și casa primarului, se află pe cel mai mare zăcământ de gaze din România, dar edilul social-democrat nu a reușit în ultimii ani să introducă combustibilul și în satele pe care le păstorește. Drăgulescu este însă gospodar, la el acasă, chiar dacă și-a ascuns vila frumoasă în spatele unui gard anost și urât.

Comuna Licurici este una dintre cele mai sărace din Gorj, asta deși localitatea se află deasupra celui mai mare zăcământ de gaze din țară. Este vorba despre zăcământul depistat în satul Totea, din Licurici, sat unde și-a cumpărat casa de 109 mp edilul Drăgulescu și soția. Zăcământul de la Totea poate alimenta jumătate de țară, dar nu are un gram de gaze și pentru localnicii săi, oameni săraci care se uită cu jind la comunele învecinate care se bucură de gaze, în timp ce ei s-au săturat să schimbe buteliile.

Doar primarul Drăgulescu este mulțumit, șeful administrației locale nu are nevoie de gaze din pământ când el le poate produce ecologic cultivând fasole în propria bătătură. Și alți localnici, mai în glumă mai în serios, spun că au copiat rețeta primarului, asta deoarece și-au luat gândul că în viața lor vor vedea prin sate conducta de culoare galbenă.
Primarul trăiește însă liniștit în propria gospodărie, ascunzându-și intimitatea în spatele unui gard înalt și tare urâțel. Proprietarul pare însă gospodar în propria bătătură că pe ulițele satelor parcă te simți în Evul Mediu, gazele, apa și canalizarea fiind văzute doar la televizor.

loading...
Loading...

Citește și

Pensiunea mezinului primarului de Bustuchin, invizibilă de aproape 12 ani! Terenul concesionat din 2008, închiriat la firme private

Un consilier local liberal din Bustuchin lansează acuzații grave la adresa primarului comunei, Ion Ciocea, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.