Grădiniță nouă într-un fost sediu al OMV Petrom

carciumaru

Societatea OMV Petrom va ceda, prin compensare, Primăriei Târgu-Jiu două imobile. Autoritățile locale vor amenaja în aceste sedii o grădiniţă în zona centrală a oraşului, iar în cealaltă clădire vor amenaja un nou sediu pentru Poliția Locală.

Consilierii din cadrul Consiliului Local Târgu-Jiu au aprobat miercuri un proiect de hotărâre prin care Primăria Târgu-Jiu va primi de la OMV Petrom câteva imobile. Acest schimb vine ca urmare a datoriilor înregistrate de societate la administraţia publică locală. „La nivel de judeţ, OMV cedează către autorităţile locale o serie de imobile, o parte vor merge către Consiliul Judeţean şi o parte către Consiliul Local Târgu-Jiu. Noi vom reuşi ca din această combinaţie să primim înapoi clădirea care ne-a aparţinut în care în prezent funcţionează Direcţia pentru Persoanele cu Handicap şi urmând ca acolo pe viitor, în urma unor reparaţii, să amenajăm o grădi niţă. Tot în zona centrală, Consiliul Judeţean a primit sediul fostului Petrom urmând să îşi amenajeze o Direcţie, iar noi mai primim sediul fostului depozit Peco de la Turcineşti. Pe viitor, în zona respectivă, vom muta sediul Poliţiei Locale deoarece la ora actuală funcţionează într-un sediu impropriu situat în zona Piaţa Mică. Totul se face prin compensare, OMV mai are datorii  la noi şi se face o compensare pe această linie. Cred totuşi că Consiliul Judeţean va achita o parte din valoarea imobilului din zona de centru a oraşului”, a afirmat primarul Florin Cârciumaru.

loading...
Loading...

Citește și

CONCURSUL NAŢIONAL DE CREAȚIE PLASTICĂ „ARTA – ÎNTRE TALENT ȘI DĂRUIRE”, EDIȚIA A – IV-A

În perioada noiembrie 2019 – iunie 2020 va avea loc la București, unul dintre cele …

Un comentariu

  1. Si fanta din spatele prea iubitului primar nu stie sa o opreasca si noaptea . Iar daca faci scandal dupa 22.30 iti iei amenda!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: