Greşeli care nu sunt permise sub nicio formă în intimitate

Activitatea sexuală nu trebuie tratată ca pe o obligaţie sau dorită doar de unul dintre parteneri, din contră, dorința trebuie să vină din partea amândurora.

De cele mai multe ori, suntem predispuşi la greşeli care ne pot compromite viaţa sexuală şi din acest motiv, nu sunt permise sub nici o formă în intimitate. Iată în textul de mai jos, câteva dintre ele.

Să critici abilitățile sexuale ale partenerului
O greşeală majoră care nu este permisă şi îţi poate compromite noaptea de amor este să critici peformanțele sexuale ale partenerului de viață. Acest lucru nu este indicat, deoarece poate să îl inhibe, iar momentul intim să fie ratat. De aceea, aceste situații trebuie evitate, dacă nu vrei să ai probleme în intimitate.

Monotonia și pasivitatea
Aceste două lucruri îţi afectează grav intimitatea, dacă ai o relaţie de lungă durată, fiind considerate unele dintre cele mai mari greșeli care îți pot ruina viața sexuală. Este necesar să încerci lucruri noi, să faci schimbări, precum locul din casă în care faceţi sex. Vorbiţi despre fanteziile voastre, încercaţi poziţii noi, plănuiţi seri speciale sau rezervaţi o cameră de hotel. Orice schimbare menită să vă scoată din rutină este de bun augur.

Să pui prezervativul prea târziu
O altă greşeală care nu este permisă sub nicio formă în intimitate este să începeți partida de amor fără să folosiți prezervativul, iar partenerul să îl pună abia spre final. În acest fel șansele să contactezi o boală cu transmitere sexuală, dacă partenerul nu este stabil sunt foarte mari. Pentru o protecție cât mai eficientă, este important ca prezervativul să fie folosit de la prima atingere a organelor genitale și până după ejaculare.

Nu comunici cu iubitul despre ceea ce îți place în intimitate
Comunicarea joacă un rol esențial atât în viața de zi cu zi, cât și în viața sexuală. Chiar dacă iubitul te cunoaște suficient de bine, nu înseamnă că știe cu adevărat ce te satisface în anuminte momente și ce te face să te simți bine. Din acest motiv, comunicarea este foarte importantă atunci când vrei să-i spui ce-ți place și ce nu. Lipsa acesteia atunci când simți nevoia să schimbi ceva poate fi una din greșeli care îți pot ruina viața sexuală.

sursa: click.ro

Loading...

Citește și

Greşeli pe care le faci în timpul sexului

Ai stricat vreodată atmosfera cu ceva ce ai spus sau cu un anumit gest deplasat? …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.