Greşeli pe care le faci în timpul sexului

Ai stricat vreodată atmosfera cu ceva ce ai spus sau cu un anumit gest deplasat? Cu toţii facem greşeli, dar o partidă de sex fierbinte este unul dintre cele mai nepotrivite momente pentru aceasta. Sexologii elveţieni au contabilizat greşelile pe care îndrăgostiţii şi nu numai le fac în timpul unei partide de amor, potrivit Blick.

Te dai cu prea mult parfum. Femeile şi bărbaţii au tendinţa de a exagera cu deodorantul la axile sau cu parfumul pentru a creşte dorinţa sexuală a partenerului. Experţii găsesc că acest lucru este total greşit. Nu veţi face decât să stricaţi momentul. Acum 50 de ani, cercetătorii au demonstrat că persoanele emană feromoni care au scopul de a atrage partenerii între ei.

Dimineaţa, sexul este mai plăcut. Chiar dacă partenerul tău se trezeşte dimineaţa cu o erecţie, asta nu înseamnă că a avut vise erotice toată noaptea. Erecţia matinală este un fenomen pur fiziologic, involuntar. Vezica urinară este „vinovată” pentru creşterea în volum a penisului, care atunci când este plină stimulează anumiţi nervi ce provoacă o erecţie reflexă.

Stimularea clitorisului conduce la orgasm. Cei mai mulţi bărbaţi cred că prin stimularea organului sexual feminin, femeile ating climaxul. Greşit! Cea mai erogenă zonă a femeii nu se află între coapsele ei.

Somnul după sex, dovadă de plictiseală. Căscatul după un orgasm are rareori de a face cu plictiseala, ci mai degrabă cu o lipsă de oxigen. De aceea, căscatul te ţine treaz, deci este un stimulent şi o invitaţie la o nouă partidă de sex.

Masturbarea este bună pentru organism. Prolactina este un hormon secretat de glanda hipofizară mdoar în timpul orgasmului. De aceea, un orgasm obţinut prin masturbare produce mai puţină prolactină.

Sexul vinde. Un studiu anterior arată că dragostea este importantă pentru a avea parte de un sex de calitate, ele făcând referire la relaţiile stabile, chiar dacă acestea nu implicau căsătoria. Cercetătorii au observat astfel că atunci când partenerii se iubesc, ei nu au parte doar de o experienţă emoţională puternică, dar şi de partide de sex mult mai plăcute.

sursa: click.ro

Loading...

Citește și

Poziţii sexuale pentru fiecare lună a anului

Condimentează-ţi viaţa sexuală şi învaţă să pui în practică poziţii sexuale pentru fiecare lună a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.