duminică , 16 februarie 2020 - 20:52

GREVĂ generală în CEO! Câte SEMNĂTURI au dat MINERII

miting-mineri

Liderii Sindicatului Mine Energie Oltenia au reușit, în ultimele două zile, să strângă, numai din zona Rovinari, circa 2000 de semnături.

Gabriel Căldărușe susține că nemulțumirile minerilor și energeticienilor sunt din ce în ce mai mari. 1200 de oameni riscă să nu primească niciun leu pe luna decembrie din cauza faptului că Ministerul Energiei a refuzat să rectifice bugetul CEO. Președintele Sindicatului Mine Energie Oltenia spune că oamenii nu mai suportă atitudinea ministrului Victor Grigorescu față de compania minieră de la Târgu-Jiu.“Până la urmă, nemulțumirile oamenilor sunt foarte mari și vedem atitudinea celor din minister, care se ocupă de orice, numai de bunul mers al companiilor pe care îl au în subordine nu se ocupă. Oamenii doresc să întrerupă lucrul. Consideră că nu se mai poate. Atitudinea ministrului cum că nu a avut timp să-și pună o semnătură pentru întrunirea AGA i-a determinat pe oameni să creadă că acest ministru nu face decât să distrugă această companie și nimic altceva. Nemulţumirile sunt vizavi de rectificarea bugetară, vizavi de faptul că în continuare, la nivel de Consiliu de Supraveghere și de minister se dorește ca, la anul, să se facă concedieri, și aici e vorba de 2000 de oameni. Lucru cu care noi nu suntem de acord și vom face tot posibilul să împiedicăm aceste lucruri. Vă dau o cifră de marți, la ora 15, începând acțiunea undeva la ora 14, se strânseseră în jur de 700 de semnături. Miercuri dimineața, până la ora 8:30, nu aș putea să spun exact cifra, dar se strânseseră în jur de 1800 de semnături. Numai din zona Rovinari și numai de la Sindicatul Mine Energie Oltenia. E clar că vom avea 100% favorabilitate sau oameni care sunt de acord cu aceste lucruri”, a declarat liderul SMEO.

loading…
Loading...

Citește și

Sute de locuri de muncă în Spania, la cules de fructe roșii! ANUNȚUL făcut de AJOFM Gorj

Reprezentanții Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj promovează sute de locuri de …

Un comentariu

  1. Filozofu’ lu’ peste ! I-auzi : favorabilitate !!! Sau filfizon ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.