GREVA JAPONEZĂ s-a extins la CEO. În ce CARIERĂ se mai PROTESTEAZĂ


După minerii de la Carierele Lupoaia şi Roşiuţa din zona Motru a venit rândul celor de la Cariera Tismana să-şi pună banderole albe la mână.

Conform liderului sindical de la Caiera Lupoaia, Nicu Bunoaia, luni dimineaţa, 50 de oameni de la Cariera Tismana 2 s-au alăturat grevei japoneze începute săptămâna trecută în carierele din zona Motru. În total, numărul protestatarilor a ajuns la 500. Cei mai mulţi, în jur de 400 sunt de la Cariera Lupoaia. Oamenii cer salarii şi condiţii de muncă mai bune în cadrul CE Oltenia.“Am fost informat că la Cariera Tismana 2 încă 50 de ortaci s-au solidarizat cu cei de la Carierele Lupoaia şi Roşiuţa şi cu revendicările celor din zona Motru. Aceste revendicări sunt ale tuturor minerilor şi energeticienilor. Toţi angajaţii CE Oltenia suntem discriminaţi în ceea ce priveşte salarizarea, grupa de muncă şi condiţiile de muncă. Au început să vină ploile. Ce vor face minerii? Vor lucra doi oameni pe un excavator? Trebuie ca această scânteie să nu se stingă din faşă. Un sindicalist de la Tismana a încercat să întoarcă minerii din loc, să nu protesteze. Noi nu trebuie să ne lăsăm, ci să continuăm protestele pentru a ne obţine drepturile”, a declarat preşedintele Sindicatului Solidaritatea 2013.

loading...
Loading...

Citește și

Un profesor de sport a luat banii de navetă pentru că este părintele șoferului deputatului Vîlceanu! Alți 30 așteaptă strângând din dinți de peste un an

Profesorul Răduțoiu de la Generală nr.1 Motru este singurul profesor din municipiu care a obținut …

2 comentarii

  1. Lulu Iulian Pauna întoarce minerii de la protest. Bunoaica și Tomescu ii îndeamă la protest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.