Grigoraș îi răspunde lui Golea: „Dânsul se descalifică singur!”

grig-trim

Deși, practic, capitolul ”Petre Grigoraș și Pandurii” este acum deja istorie, odată cu numirea unui nou antrenor în persoana lui Flavius Stoican, tehnicianul moldovean mare are încă, ceva de spus. Și asta într-un ultim interviu în exclusivitate pentru ”Gorj Domino”, ce se vrea a fi și o ultimă replică pentru cei care i-au tăvălit numele în ultimele zile! Fostul ”cel mai tare din oraș” mărturisește, totuși, că nu va scăpa ocazia de a reveni la Târgu Jiu pentru un eveniment special. Despre ce este vorba? Citiți la finalul amplului interviu acordat cotidianului nostru.

Reporter: Conducerea clubului Pandurii susține că Petre Grigoraș este deja un capitol încheiat. Totuși, în ce măsură v-ați rezolvat conflictul de muncă cu gruparea gorjeană?
Petre Grigoraș: Nu, nu am încheiat încă socotelile, dar le vom încheia sub altă formă. Am vorbit deja cu avocatul meu și de acum încolo, el se va ocupa de problemă. Eu consider că, ce am avut de spus, chiar am spus.

Reporter: Administratorul special al clubului Pandurii nu s-a ferit să spună despre dumneavoastră că nu ați știut să gestionați vestiarul ”sub nici o formă”. Asta, printre alte acuze destul de importante…
P.G.: Sincer, nu vreau să mai intru în polemică cu un asemenea personaj. Probabil că se va ocupa avocatul meu și de problema asta. Dar, recunosc, mă doare! Și vreau să vă spun că imediat ce a văzut în presă cele declarate de domnul Golea, unul dintre jucătorii care chipurile i-ar fi spus despre incompetența mea, m-a sunat și mi-a zis nu este nimic adevărat, este pură invenție. Ba mai mult, Răuță, mi-a povestit că l-a sunat și pe domnul Golea să-i infirme totul, iar dumnealui i-a spus că „a înțeles presa greșit”! Păi atunci cum să faci asemenea afirmații? Deci dânsul se descalifică singur. Plus că nici nu avea de unde să știe, că nu l-am prea văzut pe la stadion cât eram eu antrenor, el a trecut doar în ultimele două luni pe acolo. Iar Obodo deja trebuia să plece și nu știu dacă l-a văzut 5 minute la antrenament ca să-i și povestească. Nu știu cine l-a învățat să spună asta, dar Dumnezeu e sus! Chiar nu cred că se merita să se ajungă până acolo… Iar referitor la acele declarații, cum că eu aș fi câștigat nu știu cât la Pandurii, hai să fim serioși: doar nu am câștigat banii ăia cu japca!? Și chiar i-am câștigat cinstit. La fel ca toți ceilalți antrenori care au fost la echipă până acum. În ceea ce privește ultimele două meciuri, sincer, nu depindea de mine, eu eram doar un simplu antrenor și atât. Dar, ce să mai discutăm atâta, alta e problema. Sunt niște denigrări pentru simplul fapt că eu nu am vrut să stau capră! I-am încurcat puțin că am fost de acord cu acea decizie salarială și e clar că au vrut doar să scape de mine. Dar, nu să ajungi la așa mizerii! De aceea, de acum încolo nu mai discut cu absolut nimeni, iar dacă s-a ajuns aici înseamnă că așa au vrut. De acum încolo vor vorbi doar cu cei abilitați.

golea-decl

Domnul Grigoraş în ultima perioadă nu a ştiut să gestioneze vestiarul sub nicio formă. Am constatat că a împărţit echipa în două, am avut discuţii dese cu dânsul, dacă îi pregăteşte pe toţi jucătorii. În ultima perioadă nu a mai făcut pregătire cu jucătorii. Jucătorii care au plecat, Răuţă sau Obodo, mi-au spus că de ce-l ţin pe acest antrenor că nu face nimic cu ei? Îmi pare rău că vorbesc aşa de dânsul. Vă spun, să vedeţi câţi bani a câştigat dânsul de fiecare dată când a activat aici! Acum a avut un salariu brut de 9000 de euro. Am zis să încheiem amiabil, dânsul a apelat la o clauză din contract să ia trei salarii, dar i-am spus că îi dăm banii după 1 aprilie. Prima dată a spus că va accepta 1500 de euro, dar i-am spus că nu va mai antrena Pandurii la Liga 1, mergea la Pandurii 2. În contract se spune că trebuie să antreneze o echipă de seniori… Mai sunt supărat că nu a gestionat bine ultimele două etape. Cu Mediaş a băgat jucătorii bolnavi pe teren, la următorul meci a procedat greşit şi este posibil să fim iar sancţionaţi. Îmi asum ce spun, domnul Grigoraş nu mai este acelaşi om.
Marin Golea, administrator special la clubul Pandurii Târgu Jiu

Rep.: Anul trecut, la scurt timp după ce ați revenit la Târgu Jiu, pentru un nou mandat, spuneați că e șansa așteptată pentru a „rezolva” capitolul Pandurii. Acum însă, cum priviți lucrurile?
P.G.: Normal că simt o mare dezamăgire. Pentru că nu meritam asta! Adică să se ajungă la asemenea mizerii… Și cu atât mai mult mă mir, cu cât dânșii, cei care au ajuns acum să mă mai și acuze, nu au fost acolo, prin jurul meu! Iar eu puteam foarte ușor să plec mai demult, dar am rămas chiar și în acele condiții grele. Iar acum sunt numit incapabil? Cum așa? Îmi aduc aminte, acum câțiva ani, în 2011, că luam premiul de excelență, eram antrenorul anului în Liga I și atunci erau bucuroși că se întâlnească cu mine și să se pozeze, iar acum încearcă să spună că eu sunt alt Grigoraș… Mda. Cred că totul a fost doar o glumă în ultima perioadă! Nu vă mai spun că unii dintre jucători au fost îndepărtați sau s-a încercat îndepărtarea lor tot de cei care se dau acum mari cunoscători. Vă aduce aminte în ce situație ajunseseră Ungurușan, Bunoza sau Herea, pe care îi trimiseseră în altă parte și până la urmă tot eu am fost cel care a insistat ca acești jucători să mai rămână până în iarnă și să ne ajute să adunăm puncte. Bine, la final e totul clar, acel administrator special nu cred că a făcut și face totul de capul lui… Altcineva îi spune ce să facă. El doar execută. Dar problema e că se crede și mare conducător!

Rep.: Noul antrenor al pandurilor, Flavius Stoican, a pomenit și el, de dumneavoastră… Chiar v-ați consultat?
P.G.: Băiatul chiar mi-a spus adevărul. Tot. Și oricum echipa trebuie să fie antrenată de cineva, acum. Mi-a recunoscut că a fost contactat înainte de sărbători pentru a veni la Pandurii, dar atunci nu se hotărâse pentru că avea multe necunoscute. Și îl înțeleg, chiar i-am explicat cum stau lucrurile, să nu pățească ce am pățit și eu! I-am urat baftă așa cum le urez și jucătorilor de la Pandurii, să se salveze! Și să apuce să joace pe un stadion nou în Liga I.

grig-interviu

Rep. : Ați spus că acesta este ultimul interviu pe care îl acordați pentru o bună perioadă de timp de acum încolo… Așa că nu ratez ocazia să vă mai întreb ceva. Există posibilitatea să vă mai vedem vreodată pe la Târgu Jiu?
P.G.: În fotbal, la fel ca în viață, orice se poate întâmpla. Însă, promit că indiferent unde voi fi în acel moment, voi ajunge la inaugurarea stadionului de la Târgu Jiu. Și nu ca invitat, ci ca simplu spectator.

A consemnat Alin Peptan

Loading...

Citește și

Campionatul Ligii 2 se reia vineri cu şanse mari să continue cu două echipe în minus. Programul etapei a 22-a şi meciurile televizate

Campionatul Ligii 2, ediţia 2019/2020, se va relua la finalul acestei săptămâni cu etapa a …

Un comentariu

  1. Golea nu-i decat o marioneta, un executant. Cand echipa era pe locul 5, am spus ca exista un mare pericol sa retrogradeze, iar multa lume zicea ca sunt nebun.In situatia actuala,daca nu se schimba nimic, suntem retrogradati 100%.Demiterea lui Grigoras s-a hotarat inaintea umilintei cu Medias si asta datorita unei declaratii facuta de acesta ,pe care n-are rost sa o dezvalui.Sa dea Dumnezeu sa scapam de retrogradare si faliment, desi…..vad scaparea,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.