duminică , 23 februarie 2020 - 15:28

Grila de salarizare și programul de lucru pe decembrie, discutate în comisia mixtă a CEO! PRIMA de Moș Nicolae CREȘTE


Comisia Mixtă Administrație Sindicate, întrunită miercuri la ora 14, la sediul Direcției Miniere, a avut pe ordinea de zi mai multe probleme urgente din minerit și energie. Este vorba despre trecerea contribuțiilor de la angajator la angajat, despre viitoarea grilă de salarizare din CE Oltenia, despre sporuri, programul de muncă din decembrie și despre creșterea primei pentru angajații care au copii, cunoscută drept prima de Moș Nicolae, de la 100 la 150 de lei.

Sindicatele au fost de acord să semneze, miercuri, pentru trecerea contribuțiilor de la angajator la angajat de anul viitor, știut fiind că salariații companiei vor rămâne cu aceleași salarii, nefiind de acord cu varianta de grilă de salarizare lărgită propusă de administrație. Liderii au cerut, în schimb, ca grila să se discute doar o dată cu negocierile de la începutul anului viitor, mai exact abia în ianuarie. Asta deși administrația a propus o grilă lărgită care nu a convenit angajaților chiar dacă aceasta putea rămâne valabilă trei luni de zile.
În ce privește programul de lucru, în CEO se va lucra până pe 24 decembrie la schimbul unu, activitatea fiind oprită până pe 26 decembrie. Activitatea se va opri iar pe 31 decembrie la ora 15.00 și se va relua pe 2 ianuarie 2018.
În acest cadru s-a stabilit ca prima de Moș Nicolae pentru angajații cu copii minori să crească de la 100 de lei la 150 de lei.

Loading...

Citește și

PSD nu se poate decide, între „Cipriano Ronaldo” și „Adriano Neymar”, pe cine sacrifică în confruntarea cu „Messi” Romanescu! Gabriel Coica, candidatul ProRomânia la Primăria Tg-Jiu!

Pro România filiala Gorj a stabilit, joi, candidatul care va intra în cursa electorală pentru …

2 comentarii

  1. Bai Boza, dar Directorii tai de cand fac ore suplimentare platite? Le-ai taiat sporul de conducere? Sau sporul asta e pentru ca-si folosesc neuronul?

  2. Succesul obținerii cadoului de Mos Nicolae îl revendică FNME. Organizația celor mai inteligenți, celor ce au inventat trădarea…..Respect faptul ca administrația a mărit această prema ….dar în momentul de față nu stiu dacă din lucratorii ce lucreaza in productie mai beneficiaza 1000 de angajați de acest beneficiu…..ori poate acest beneficiu le este aacordat ultimilor veniți adica lipitorilor de afise….taietorilor de frunze….FNME -UL ar trebui sa iese in fata cu creșterile salariale…..minim 400 lei crestere pe angajat….forțarea administrației de a investii in cond. sociale si in piese ptr utilaje….crearea fonturilor de lucru …dar totul se naruie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.