Habitu nu va face închisoare pentru șantaj

habitu1

Doru Șerban, cunoscut sub porecla de Habitu, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Craiova și a scăpat de închisoare. Habitu a fost condamnat definitiv la doi și patru luni de închisoare cu suspendare.

Condamnarea de la Curtea de Apel Craiova este definitivă. Totodată, instanța de judecată a menținut măsura sechestrului asigurator pe un imobil din Târgu Jiu. „Admis apel/Soluția pe scurt: (…) Condamnă pe inculpatul Şerban Doru Aristică la pedeapsa de 2 ani închisoare. Recontopeşte pedepsele, urmând ca inculpatul să execute pedeapsa cea mai grea de 2 ani şi 2 luni închisoare pe care o sporeşte cu 4 luni închisoare, astfel încât inculpatul va executa pedeapsa de 2 ani şi 6 luni închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor (…) Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere pe durata termenului de încercare de 7 ani, compus din cuantumul pedepsei la care se adaugă un interval de timp de 4 ani şi 6 luni fixat de instanţă. (…) Menţine măsura sechestrului asigurător dispusă prin ordonanţa din 23.05.2012, dată în dosarul nr. 251/P/2011, a Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, până la concurenţa sumei de 345.512 lei şi echivalentul sumei de 5.000 euro, asupra imobilului situat în municipiul Tg-Jiu, str. General Ion Dragalina nr. 16, judeţul Gorj şi a terenului situat la aceeaşi adresă, cu numărul cadastral 45152, aparţinând inculpatului Şerban Doru Aristică. (…) Definitivă Pronunţată în şedinţă publică”, scrie pe site-ul Curții de Apel Craiova. Habitu a fost acuzat de procurori că l-a şantajat pe omul de afaceri Dan Radu Floarea şi pe soţia acestuia, într-o afacere care viza un împrumut nereturnat complet fostului interlop. Tribunalul Gorj l-a condamnat în acest dosar pe Doru Şerban la doi ani şi şase luni de închisoare cu executare.

loading...
Loading...

Citește și

Taraba cu gogoși a consilierei primarului Romanescu se plimbă unde vrea maiaua ei, pe domeniul public al orașului Tg-Jiu!

O tarabă cu gogoșele care aparține unei firme care are legătură cu Violeta Gorun, consiliera …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: