sâmbătă , 25 ianuarie 2020 - 4:32

Habitu nu va face închisoare pentru șantaj

habitu1

Doru Șerban, cunoscut sub porecla de Habitu, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Craiova și a scăpat de închisoare. Habitu a fost condamnat definitiv la doi și patru luni de închisoare cu suspendare.

Condamnarea de la Curtea de Apel Craiova este definitivă. Totodată, instanța de judecată a menținut măsura sechestrului asigurator pe un imobil din Târgu Jiu. „Admis apel/Soluția pe scurt: (…) Condamnă pe inculpatul Şerban Doru Aristică la pedeapsa de 2 ani închisoare. Recontopeşte pedepsele, urmând ca inculpatul să execute pedeapsa cea mai grea de 2 ani şi 2 luni închisoare pe care o sporeşte cu 4 luni închisoare, astfel încât inculpatul va executa pedeapsa de 2 ani şi 6 luni închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor (…) Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere pe durata termenului de încercare de 7 ani, compus din cuantumul pedepsei la care se adaugă un interval de timp de 4 ani şi 6 luni fixat de instanţă. (…) Menţine măsura sechestrului asigurător dispusă prin ordonanţa din 23.05.2012, dată în dosarul nr. 251/P/2011, a Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, până la concurenţa sumei de 345.512 lei şi echivalentul sumei de 5.000 euro, asupra imobilului situat în municipiul Tg-Jiu, str. General Ion Dragalina nr. 16, judeţul Gorj şi a terenului situat la aceeaşi adresă, cu numărul cadastral 45152, aparţinând inculpatului Şerban Doru Aristică. (…) Definitivă Pronunţată în şedinţă publică”, scrie pe site-ul Curții de Apel Craiova. Habitu a fost acuzat de procurori că l-a şantajat pe omul de afaceri Dan Radu Floarea şi pe soţia acestuia, într-o afacere care viza un împrumut nereturnat complet fostului interlop. Tribunalul Gorj l-a condamnat în acest dosar pe Doru Şerban la doi ani şi şase luni de închisoare cu executare.

loading...
Loading...

Citește și

Pensiunea mezinului primarului de Bustuchin, invizibilă de aproape 12 ani! Terenul concesionat din 2008, închiriat la firme private

Un consilier local liberal din Bustuchin lansează acuzații grave la adresa primarului comunei, Ion Ciocea, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.