duminică , 20 octombrie 2019 - 6:58

Haos cu salariile românilor!


Incertitudini în rândul bugetarilor în privinţa plăţii salariilor înainte de paşte. Nu toţi angajaţii instituţiilor de stat vor primi salariile mâine, când e ultima zi lucrătoare înaintea Învierii.

”Am discutat cu fiecare instituție în parte. Ministerul de Finanțe a creat cadrul legal în baza căruia să se poată da înainte de Paște acest salariu. Mulți nu și-au manifestat interesul, iar decizia a fost alta de la caz, la caz. Noi ca minister de Finanțe am asigurat cadrul legal. La lista adăugată ieri în Monitorul Oficial nu se mai poate adăuga nimic. Ministerele care vor primi salariul înainte de Paște au contactat directorul general al Direcției Regionale al Finanțelor, iar acest lucru s-a întâmplat și la nivel local. În această plată intră doar salariile, nu și indemnizațiile” , a spus Orlando Teodorovici, la un post de televiziune.
„Nu sunt probleme din punct de vedere al Guvernului vizavi de asigurarea acelor creșteri salariale pe care noi le-am luat ca și decizii. Nu sunt astfel de probleme la nivelul Ministerului de Finanțe. Noi am comunicat. Există acea corespondență cu fiecare minister în parte și se va spune `da` sau `nu` pentru a fi trecuți în ordin de ministru”, a mai spus Teodorovici.

loading...
Loading...

Citește și

38 de ani de la revolta anticomunistă a minerilor din Motru! Primarul marchează momentul SEC, intenționează să schimbe denumirea Parcului Central

„Ceauşescu, PCR, pâinea noastră unde e?“, asta au strigat minerii din Motru în octombrie 1981, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: