Haremul poliţiştilor. Stripteusele de la „Golden Time”, costumate în poliţiste, le satisfăceau fanteziile oamenilor legii

colaj

Am găsit clubul de striptease din Braşov unde prestau la bară sau îşi racolau clienţi prostituatele proxeneţilor Bogdan Şalapa, Florin Nimară şi Claudiu Cartianu.
Cinci tinere, dintre care trei minore, care au practicat prostituţia în Braşov, sunt părţi vătămate în dosarul penal instrumentat de către DIICOT şi trimis deja pe rolul instanţei de judecată.
Dosarul „Prostituate pentru poliţişti”, care a creat panică, în urmă cu câteva luni, printre poliţiştii şi finanţiştii care au frecventat vânzătoarele de plăceri, aflate în portofoliul celor doi proxeneţi, ascunde bine între coperţi numele amatorilor de aventuri sexuale, chiar şi pe cei care au întreţinut relaţii intime cu minorele obligate să se prostitueze.

„Diavoliţa” Eliza, devoratoarea de bărbaţi

Diavolița Eliza
Diavolița Eliza

Reţeaua de prostituţie a proxeneţilor Bogdan Şalapa, Florin Nimară şi Claudiu Cartianu s-a dezvoltat mai întâi la Tg-Jiu, iar mai apoi, începând cu luna februarie 2010, s-a extins în Braşov. Cinci tinere au practicat prostituţia timp de mai multe luni în oraş şi îşi racolau clienţii prin intermediul unor anunţuri în presa locală, în care explicau în mod vădit întreţinerea de raporturi sexuale contra cost. Trei dintre acestea, Maria, Mihaela şi Alis, fiind minore, nu au fost expuse „la stradă” şi întreţineau relaţii sexuale într-un apartament închiriat de unul dintre proxeneţi. În reţea au fost racolate, ulterior, Eliza şi Alina, care erau animatoare într-un club din Braşov, acestea fiind trimise mai apoi de proxeneţi în Germania şi Austria unde practicau prostituţia. Eliza era cunoscută de clienţi sub numele de „Diavoliţa”, iar cei care au întreţinut relaţii sexuale cu aceasta spun că e o adevărată devoratoare de bărbaţi.
În total, în dosar apar 19 tinere, iar nouă dintre acestea vor da declaraţii în faţa instanţei în calitate de părţi vătămate.

Elena și Codruța, preferatele polițiștilor
Elena și Codruța, preferatele polițiștilor

Fetişurile poliţiştilor

În dosar, pe lângă numele celor doi poliţişti, Claudiu Racoviţă şi Mihai Burciu, prietenii unuia dintre proxeneţi, apar alţi poliţişti de la Biroul de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Tg-Jiu, dar şi „rutierişti”, precum şi câţiva angajaţi ai Finanţelor Publice Gorj şi ai fostei Gărzi Financiare, care au fost şantajaţi cu filme porno în care apăreau alături de prostituate.
Mulţi dintre aceştia au fost clienţi fideli ai clubului „Golden Time” din Tg-Jiu, aflat în imediata vecinătate a direcţiei de finanţe, acela fiind locul de unde îşi alegeau fetele cu care doreau să întreţină relaţii sexuale. Una dintre acestea a povestit că, de obicei, poliţiştii doreau să le vadă dansând la bară îmbrăcate în poliţiste aşa că cel mai des folosit costum de către stripteusele-prostituate era cel cu caschetă şi cătuşe. Două dintre acestea, Elena şi Codruţa, care apar în mai multe fotografii cu ţinută asemănătoare cu cea a poliţiştilor, erau preferate de către aşa zişii oameni ai legii. Dar şi tinerele aveau preferaţii lor – „unul şaten cu ochii albaştri sau verzi era chiar şef pe la ordine publică şi client fidel la club”, după cum povesteşte una dintre prostituate.

Iubitele proxenetului

Din dosarul instrumentat de DIICOT reiese că Şalapa era în concubinaj cu Diana Iuliana, încă din anul 2010, şi aceasta practica prostituţia în Austria iar în doi ani şi jumătate i-a trimis proxenetului aproximativ 34.000 Euro, cu care acesta a cumpărat bijuterii şi autoturisme de lux.
De fapt, Bogdan Şalapa a avut o lungă relaţie şi cu o altă tânără din portofoliul său de prostituate. Claudia Ramona a fost iubita proxenetului înaintea Dianei, dar şi aceasta a fost trimisă, în final, să se prostitueze în străinătate. Concubina lui Şalapa, cea care-i administrează afacerea cu închirieri limuzine de lux, după ce acesta a fost arestat, a avut o bănuială că proxenetul o înşela cu Adriana, una dintre prostituate, aşa că între cele două s-a iscat un conflict violent. Tânăra de 23 de ani a fost bătută crunt de Diana şi aceasta a fost ajutată şi de Şalapa, pentru a înlătura suspiciunile că ar fi avut vreo legătură cu ea, iar cei doi i-au luat toţi banii pe care Adriana îi câştigase din prostituţie.

Proxenetul pistolar
În momentul când a fost reţinut, Bogdan Şalapa tocmai ce era pe drum spre Anglia cu Diana, concubina sa şi o altă fată. Chiar în acea zi, la percheziţia domiciliară efectuată în locuinţa sa, ofiţerii BCCOA au găsit, pe lângă telefoane mobile, sume de bani, documente de transfer monetar, sisteme
Informatice, şi un pistol marca RECK, model PP, calibru 9 mm, cu încărcător ce conţinea 5 cartuşe.
Curios este că prietenii săi poliţişti aveau cunoştinţă de pasiunea lui Şalapa pentru pistoale şi îi apreciau fotografiile de pe facebook postate de acesta cu arme de foc, însă, deocamdată, aceştia nu apar în lista celor care trebuie să depună mărturie cu privire la faptele de care sunt acuzaţi proxeneţii.
Loading...

Citește și

DECIZIE! S-au închis școlile la Prigoria!

Prefectul județului Gorj, Cristinel Rujan, a anunțat, joi, că s-a luat decizia, la nivelul Comitetului …

44 comentarii

 1. Am o întrebare pentru Domnul Claudiu Matei si in același timp lansez si o dezbatere publica pe acest subiect :
  ,, Crede-ți domnule Claudiu Matei in prietenia sinceră între un proxenet si doi polițiști ( Racoviță Claudiu si Burciu Mihai ) ” ??
  Eu nu cred si nu sunt așa naiv ! Motivul e simplu : miroase rău a șpagă ( in bani si apoi in favoruri sexuale a celor doi bravi polițiști cu prostituate minore ) !
  Știți bine dosarul si ar trebui sa fie informați si cetățenii acestui oraș cu ce se ocupau acești doi polițiști plătiți din bani cetățeanului !

  Cu stima : CF

 2. Domnule CF , eu ca simplu cetățean simt miros de prostie ! Cu stima : CG

 3. Racoviță si Burciu închiriau pe bani frumoși apartamentele personale acestor proxeneți pentru urgii sexuale ??? Si asigurau si desfășurarea acestor urgii

 4. Doi tablagii ! Hoți puși sa păzească orașul nostru ! Rușine

 5. Burciu e polițistul mutat la Rovinari ! Ca o f###a pe aia cu Porsche panarama!

 6. Gogu cu combina

  Burciu aducea prostituatele din Bravov la Targu Jiu cu mașina si le ducea înapoi contra cost ! Punea poze ca e in Brașov pe facebuk !

 7. Niste țărănoi care miroseau a nespalati vroiau sa fie si ei bagabonti

 8. Burciu e ultima speta de sclav al societatii. Il face blonda sa mearga in genunchi cand vrea ea!

 9. Domnule Matei Claudiu, inainte sa puneti un articol pe hirtie, documentati-va mai bine, pe asazisa „concubina” nu o chema Diana Iuliana ci Dana Iuliana, iar ” domnisoarele ” acum se dau victime, cind pentru bani au facut totul din placere si fara a fi obligate.Daca erau obligate , de ce nu au anuntat politia , la 112 se pot anunta abuzuri, si ele aveau telefoane mobile, chiar de ultima generatie. Dar banul era bun atunci, uitind chiar si de copii pe care ii aveau acasa in tara, acum sunt mari victime. Cu respect

 10. daca nu ar mai exista răutate si invidie , oamenii ar fii mult mai Fericiți ! Domnilor si doamnelor din presa din acest județ , sunteți circari , nu Ziariști ! Ziariști care scriu articole de toată jena la comanda si ziariste care pentru o știre le găsești in izmenele atâtor bărbați . Tocmai voi criticati atâția oameni care au ani de școala cat aveți voi de „curvie”. Daca si in postul Crăciunului va vindeți ieftin , Rușine! Învătați sa fi ti mai buni

 11. MARELE CARAGEA a protejat ? a trebuit sa fie mutat ca alti politisti si diicot sa faca treaba…. de frica lui caragea stiau si procurorii….. de ce?…. multe lucruri ascunse vor mai iesi la iveala dar trebuie ca procurorul de la bucuresti sa nu-l mai protejeze…. de ce nu se verifica de perchete cum a facut caragea facultatea,masterul, doctoratul la zi daca el era la seviciusi la patroni si procurori pentru bunul mers…. al judetului ?….. sau al lui ? miroase a PLAGIAT DOTORE dar esti mai tare ca ponta.

 12. Polițiști executa ordinele interlopilor de la care ia șpagă ! Burciu e plătit si de blonda si de alți patroni de localuri sa le asigure protecția ! Știe tot orașul cine este acest țaran ajuns polițist !

 13. Racoviță si Burciu au școala multă de asta sunt doi tablagii . Nu au luat nici bacul din prima ! ????

 14. De ce cei doi plitisti Racovita si Burciu nu au fpst arestati sau macar retinuti si suspendati din functii?Poate ne spune dpmnul Birou de ce ii protejeaza,oare sa taca sa nu spuna ce stiu despre alti din politia Tg-jiu?intreb si eu….

  • Prietene aici la noi numai MAI se ocupa cu asa ceva deci o sa se faca o ancheta probabil fiind politisti la prima abatere o sa ai faca liberi ca asa e ca politist ca doar te protejaza ai tai nu si nu ai cum sa nu iesi basma curata atata timp cat poate unu mare de lianga tine e implicat si el asa ca nu mai are nici un sens sa discutam viata de politist sa tot ai in romania deci va zic asa ”GEABA AU MURIT OAMENI LA REVOLUTIE IN TARA ASTA GUNOIUL NU VA FII ARUNCAT NICI O DATA ”

 15. Burciu punea la dispoziția prostituatelor apartamentul sau personal din centru pentru colegi săi polițiști de la rutieră si ordine publica . Apartamentul e aproape de barul cu prostituate . Apartamentul e mobilat si nu sta nimeni in el de mult timp ! A avut chiriași dar i-a scos Burciu ca găsise o afacere mai bănoasă cu Prostituția pe noapte .

 16. Ce facea nea Birau dormea cand subordonatii se distrau,sau ii dadeau si lui prostituate ca nu i plac

 17. Ăștia 2 sunt polițiști in care trebuie sa aibă încredere acest oraș . Vai de noi .
  ,, Lupi paznici la oi ” .

 18. Domnul Birau ar trebui sa sa ne informeze si pe noi cetățeni acestui oraș ce se întâmpla cu acești doi polițiști corupți . Nu m-a simt in siguranța in acest oraș cu asemenea specimene de polițiști care trebuie sa ne apere pe noi si copii noștri de traficanți de carne vie .
  Dragi târgujieni aveți copii acești polițiști Burciu si Racoviță trebuia sa ne păzească copii .
  Dar ei ce fac asigura protecție proxeneților si fac bani la una cu ei .
  AFARA CU EI DIN POLIȚIE ! TRAFICANȚI DE COPII !

 19. Domnule Birou va rog sa luați măsuri cu acești polițiști sa nu mai facă parte din poliție .
  Am doua fete una de 17 ani si una de 15 si sincer îmi este frica ce li se poate întâmpla in orașul asta datorită asemenea polițiști . Jos mafia !

 20. Nu ai nimic dl Seceleanu !!!!ai 41 de ani si esti un frustrat de prima clasa care pana la vârsta asta nu ai făcut nimic in viața, doar ai stat ca un milog la cerseala ca sa ti mai arunce fosta ta nevasta cate un os si acum nu faci decât sa arunci cu noroi in oameni nevinovați !!! Sa nu uiti ca esti in postul Crăciunului !!! Totul se plătește!!!

 21. Un articol de cacat!!! Daca citiți mai bine articolul o sa vedeți ca se vorbește despre un club din Brașov si nicidecum de un club din Tg Jiu si ca prostituatele din poze prestau acolo bu in Tg Jiu!!! Trebuie doar sa stii sa citești acest articol de cacat care doar denigrează niște oameni nevinovati

 22. Se vede clar DORINE ca ești prost rău si puțin cam mult analfabet ! Dar ce sa ii faci ai școala de pol.
  Mai citește de câteva ori articolul poate te prinzi si tu ce scrie in el ! ???

 23. Pentru Racoviță si Burciu articolul e in chineza si nu vorbește despre ei ! Numai ca șpagă o luau in lei sau euro ! Si minorele care se culcau cu ei erau din Cecenia ! Cacanari de polițiști ! Opăriți între buci ! Va vine si vouă rândul !?

 24. Taximetrist de noapte

  MESAJ PENTRU POLIȚISTUL BURCIU MIHAI

  Din partea noastră taximetriști de noapte din acest oraș îți transmitem sa stai dracu la TURCENI toată viața ta ! De când nu mai ești aici nu ne mai cere nimeni șpagă noaptea ! Si nu ne mai urmărește nimeni sa ne ia bani pentru orice infracțiune inventata !

 25. Voi vreți onoare de la un polițist ca Burciu ! Acum ceva timp in urma a fost anchetat ca fura carburantul din rezervorul mașini de poliție pe care era șofer cu un coleg al sau cu care era pe tura noaptea si voi vreți moralitate ! Toată poliția știe cine este si ce făcea dar știți ca ei se acoperă între ei . Ca sunt colegi ce dracu .

 26. Domnul Birau acești doi polițiști pentru ONOAREA POLIȚIEI ROMANE trebuie suspendați din funcție ! Cetățeni acestui oraș merita sa aibă in serviciul de Ordine Publica al municipiului Targu Jiu oameni care sa fie nepătați ! Oameni Devotați munci de polițist ! Oameni cinstiti si cu frica de Dumnezeu !

  NU CORUPȚIEI ! Ne-am saturat in țara asta de șpagă !

  ȘPAGA UCIDE OAMENII !

 27. Eu zic ca in ultimul timp prostia si nesimtirea ucide oameni

 28. Polițist la proximitate

  AM SI EU O ÎNTREBARE PENTRU CEI DOI COLEGI AI MEI POLIȚIȘTI RACOVIȚĂ SI BURCIU

  Au in jur de 30 de ani amândoi ! Sunt polițiști de cel puțin 10 ani fiecare !

  CUM AU PUTUT SA SE CULCE CU NIȘTE COPILE DE 13 sau 14 ANI ! Sau gândit vreodată ca ar putea sa fie copii lor ( si ca sunt in aceea situație împotriva voinței lor ) !
  Ce pedeapsa ar merita acești nenorociți ca oameni nu le pot spune mai ales ca poarta si o uniformă de polițist ! ( Raportul sexual cu un minor se pedepsește drastic in Codul Penal ) si cred ca având in vedere ca erau oameni ai legi amândoi si se presupune ca știu legea penală ar trebui ca pedeapsa sa fie dubla sau chiar tripla !!
  Acele fetițe minore erau acolo fără sa discearnă ce fac si voi mari polițiști ce făceați in loc sa le ajutați ( va scotea-ți repede utilajele din pantaloni sa înceapă dezmățul )
  Au mama dacă va-si judeca eu : 100 de ani de pușcărie la fiecare nu ar fi de-ajuns !!
  NENOROCIȚILOR !!

 29. Omorâți-vă prostituatelor ieftine şi penale !!!

 30. Păcatele domnilor polițiști ! Păcatele v-au ajuns ! Bani si înjosirea voastră v-au distrus !⌛️⌛️⌛️

 31. Spalatorie auto

  Acest polițist Burciu Mihai spală mașina personală fără bani la o Spalatorie auto din Tg Jiu controlată de unul din acești proxeneți ! La doua zile venea cu mașina lui la spălat si il treceam pe caiet de fiecare data ! Sau ne zicea ca știe șeful ! Ne saturasem de șpăgarul asta ca avea numai figuri de polițist !
  De fiecare data după ce o spălam gratis avea de comentat ca nu e bine ca nu lucește interiorul !
  Un besinos spagar de clasa ?????

 32. Mai ți minte bai BURSUC ( Burciu Mihai ) ca așa îți zic toți prin oraș . Când te-am blestemat sa se aleagă praful de tine intro noapte in Piata Mică ca mi-ai luat toți bani din portofel . Si mi-ai dat si o corecție așa cum ziceai tu sa nu mai fur din buzunare . Dar tu erai mai HOT ca mine îmi luai bani cu zapca din portofel si îmbrăcat in polițist . La ghilotina cu tine ????????

 33. Ăștia ar trebui sa fie arestați . Nu protejați . Jos corupția .????

 34. Felicitări domnule Claudiu Matei pentru aceste dezvăluiri ! Cetățeni acestui oraș trebuie sa știe adevarul despre oameni legi ! FELICITĂRI !!!!!!!!!!!!!

 35. Domnule Matei vrem toate numele de polițiști din acest dosar ! Ne-am saturat de corupție ! Vrem sa știm si noi cine veghează la liniștea noastră ! Oricum felicitări pentru acest articol !

 36. Cetățean al orasului

  Burciu si Racoviță ar trebui sa fie arestați si sa fie dat un exemplu in poliția Gorj cu ei ! Ca toți oameni legi din acest județ sa nu mai ia șpagă si sa își facă munca pentru care sunt plătiți din bani noștri !! Rușine domnilor ca avem asemenea polițiști !

 37. Burciu si Racoviță sunt prieteni foarte buni ! Racoviță la băgat pe Burciu in Combinația asta ca aveau nevoie de el sa le facă toate serviciile ilegale !

 38. Racoviță este un nenorocit ???

 39. ?. Pușcărie !!!!!!!!!

 40. RUȘINE BAI POLIȚIȘTILOR !
  Cum v-ați simți mai nemernicilor sa aveți copii si tu Racoviță si Burciu sa aveți copii sa sa aflați ca se culca cu unul de 30 de ani ca voi ! PEDOFILI DRACU .
  Va plac copii de 12 -13 anișori . PUȘCĂRIA SA VA MĂNÂNCE PE AMÂNDOI .

 41. Racoviță si Burciu au avut toată viața lor doar femei rable ! Acum intraseră in lumea buna de când luau șpagă ! Visează la curve din înaltă societate ! Si ei au trăit cu pantaloni rupți in cur pana la vârsta asta ! Si haine de schimb de la Poliția Romană !????
  Burciu era primul pe lista întodeauna la haine de la Ministerul de Interne !

 42. RACOVIȚĂ CLAUDIU ==== CORUPȚIE

  BURCIU MIHAI === CORUPȚIE

  PUȘCĂRIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.