Horhoianu şi Gherghe speră să se întoarcă în Consiliul Local

Gherghe-horhoianu

Emilia Horoianu şi Mihai Gherghe au toate speranţele că o să primească o decizie favorabilă şi o să se reîntoarcă în Consiliul Local Târgu Jiu. Cei doi susţin că în cazul lor a fost respectat acordul USL. La sfârşitul săptămânii, consilierii vor primi decizia instanţei.

Cei doi consilieri locali, suspendaţi după ce Instituţia Prefectului a dat în judecată Primăria Târgu Jiu, speră ca pe 6 martie să primească o veste bună. Mihai Gherghe a declarat că îşi doreşte ca toată această întâmplare să se termine cu bine pentru că, atât în cazul lui, cât şi în cel al colegei, au fost respectaţi termenii înţelegerii USL. Prefectura a cerut revocarea din funcţii a consilierilor pe motiv că avizul de numire nu a fost semnat de toate partidele din USL (PSD –PNL- PC). „Am primit acasă, de la instanţă, o hârtie prin care mi se comunică să mă prezint pe 6 martie, atât eu, cât şi domnişoara Emilia Horoianu. Am depus o cerere de intervenţie de interes personal, iar doamna judecător nu a fost de acord cu această formulare. A cerut o intervenţie în accesoriu şi urmează ca pe 6 să ma duc şi eu să spun că sunt de acord cu această schimbare de numire. Sper ca tot atunci să se pronunţe şi decizia definitivă. Cred că va fi favorabiă pentru noi, pentru a reveni în consiliul local şi pentru a se încheia odată pentru totdeauna toată această telenovelă. Eu am spus de la început că s-au respectat termenii acelei înţelegeri şi ai acelui protocol USL. Copreşedinţii fostului USL s-au înţeles de la început, cineva a vrut să ne împiedice, atât pe mine, cât şi pe Emilia, să continuăm în consiliul local. Acum sper ca decizia să fie favorabilă şi să se termine toate aceste probleme”, a spus Mihai Gherghe.

Loading...

Citește și

Florin Cârciumaru, interpelare către ministrul Transporturilor!

Senatorul Florin Cârciumaru l-a interpelat pe ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Nicolae Bode, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.