Horoscopul banilor pentru 2020. Sfat pentru Capricorni: atenție la portofel

Nativii din Capricorn vor avea parte, în 2020, de o colecție întreagă de emoții, evenimente și răsturnări neașteptate de situație, care le vor schimba cursul vieții. Cu alte cuvinte, nu trebuie să spere că vor fi 12 luni liniștite și fericite. Dimpotrivă.

În anul Șobolanului de metal nu sunt excluse momente de care Capricornii vor dori să fugă mâncând pământul. Vor exista întâlniri plăcute, dar și episoare stresante, situații pe muchie de cuțit.

La începutul anului, reprezentanții acestei zodii trebuie să se gândească, în primul rând, la cariera lor profesională, să facă o evaluare serioasă a situației financiare. E adevărat, sunt șanse pentru semnarea unui contract avatajos și pe termen lung, schimbarea locului de muncă, o detașare în străinătate. Totuși, nu trebuie să creadă că profitul va veni rapid. Din păcate, va fi un proces de durată, așa că, pentru moment, nativii din Capricorn trebuie să se limiteze la propriile economii. De aceea, atenție la cheltuieli să nu rămâneți fără bani în portofel.

În orice caz, prudența și măsura în toate trebuie să-i călăuzească pe Capricorni în primele două luni ale anului. În martie se ivesc câteva oportunități pentru rezolvarea unora dintre cele mai dificile probleme, dar nu toate. Zâmbetul va reapare pe chipul nativilor din Capricorn undeva spre sfârșitul primăverii, prin mai, când situația financiară va cunoaște o îmbunătățire considerabilă. Banii vor veni din cele mai diferite surse.

Atenție însă, nu vă lăsat furați furați de val. Verificați-vă bugetul și evitați cheltuielile inutile. Dacă v-ați propus să faceți investiții, amânați-le pentru sfârșitul verii. Până atunci, veți strânge suficiente fonduri pentru îndeplinirea tuturor planurilor propuse: vacanță, o călătorie peste hotare, etc.

Esențial este să nu intrați în datorii și să nu luați credit. În anul Șobolanului de metal, Capricornii vor fi capabili să iasă cu bine din orice provocare de natură financiară. E bine de știut că 2020 nu este un an care să favorizeze acțiunile de risc, de aceea cântăriți de trei ori înainte de a efectua o tranzacție.

Pentru orice eventualitate, nativii din Capricorn ar trebui să-i mai găsească o sursă de venit, poate încă un job. Va fi ca o centură de siguranță, care le va permite să treacă mai ușor peste greutăți. Dacă v-ați propus să renovați locuința, nu amânați prea mult: lunile aprilie-mai sunt cele mai potrivite pentru astfel de activități.

sursa: dcbusiness.ro

loading...
Loading...

Citește și

Aglomeraţie pe Valea Prahovei odată cu începerea minivacanţei

Coloane de maşini s-au format deja vineri dimineaţă pe DN 1, sensul de urcare spre …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.