Hourani Tamer a promovat concursul pentru postul de medic specialist în chirurgie pediatrică la SJU Târgu-Jiu! Doctori noi și la Medicină Internă I și la Hemodializă


Spitalul Județean Târgu-Jiu și-a mărit echipa prin angajarea lui Hourani Tamer, medic chirurg pentru copii. Acesta a profesat la spitale din Brașov și Craiova iar acum s-a decis să candideze la Târgu-Jiu, în plin scandal mediatic. Medicul a candidat singur pentru postul vacant și l-a promovat cu 186,46 de puncte. Punctajul final al candidatului s-a adunat din cele 78,60 de puncte la scris, 80 la proba practică și 27,46 la evaluarea activității științifice. Medicul va presta în Secția Medicală II.

Echipa de medici a crescut și prin angajarea la SJU a dr. Coleașă Mădălin Teodor care a promovat în postul de medic primar nefrolog cu puncta maxim la proba practică, adică cu 100 de puncte, 77,7 la scris și 38,4 la activitatea științifică. Acesta va lucra în stația de hemodializă a SJU Târgu-Jiu, rezultatul final al concursului fiind publicat pe 5 noiembrie.


Doctorița Muja Oana Liliana a promovat și ea concursul pentru postul vacant de medic Medicină Internă, acesta obținând 84 de puncte la scris, 96,7 la proba practică și 34,56 la activitatea științifică.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Un comentariu

  1. Nu stiu cum se face ca la concursurile de asistenți , infirmiere. , registratori se înscriu cate 5 candidați pe un loc iar aici la Domnii Doctori sunt candidatul si locul Nu e cam dubios? Dar ne am obisnuit cu practicile astea si ni se pare normal. Nu cred ca mai avem vreo speranta de schimbare in bine din pacate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.