IATĂ DOVADA! Managerul unui spital din Gorj DEȚINE DOUĂ AUTOTURISME DE LUX, dar FOLOSEȘTE DUSTER-UL unității medicale ÎN INTERES PERSONAL


Managerul Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” Runcu, Ion Ciochină, profită la maximum de funcția pe care o deține și folosește autoturismul instituției pentru a face naveta la locul de muncă și retur la Tg-Jiu.
Autoturismul Dacia Duster a fost fotografiat, în mai multe zile, parcat la casa pe care Ciochină o deține la intrarea în Tg-Jiu, fapt ce demonstrează că managerul Ciochină consideră bunul Sanatoriului Dobrița ca pe unul personal, de vreme ce îl ține parcat la scară, numai că, cheltuielile cu carburanții sunt suportate din bani publici.
Ciochină și-a asigurat, deja, funcția pentru următorii ani, fiind singurul pretendent la postul de manager, în concursul care se află în desfășurare, în această perioadă.

Managerul subțire cu Duster-ul se ține

În timp ce mulți angajați ai Spitalului de Pneumoftiziologie ”Tudor Vladimirescu” Runcu, indiferent de funcția sau postul ocupat, fac naveta, zilnic, de la Tg-Jiu cu microbuzul, managerul unității medicale, Ion Ciochină, se deplasează cu autoturismul instituției. Medicii, asistentele sau funcționarii care sunt salariați ai Sanatoriului de la Dobrița nu au rău de microbuz pe traseul sinuos care urcă spre unitatea medicală, în schimb, managerul Ciochină nu poate merge la serviciu și nici înapoi, spre casă, decât cu jeep-ul instituției, adică 42 de km, zilnic.

În fiecare seară, Duster-ul, cu numărul de înmatriculare GJ15WTV, poate fi văzut pe Calea Severinului, la intrarea în municipiul Tg-Jiu, parcat în fața casei lui Ciochină.
Trebuie precizat că Spitalul de Pneumoftiziologie ”Tudor Vladimirescu” decontează, în medie, aproximativ 2.400 de lei, lunar, cheltuieli cu carburanții, potrivit unor rapoarte de execuție bugetară date publicității de ANAF.

Ion Ciochină deține două autoturisme de lux în proprietate, adică o Toyota Corolla și un Mercedes, însă își protejează bunurile personale și preferă să folosească Duster-ul instituției și să cheltuiască bani publici pentru plata carburanților.

Ciochină are postul de manager asigurat

Ion Ciochină, fost director adjunct al AJOFM Gorj, și-a făcut loc ușor în structurile Sanatoriului Dobrița, mai întâi ca simplu membru în consiliul de administrație al unității medicale, iar mai apoi ca director financiar-contabil al unității. De mai bine de un de zile se află la conducerea instituției, iar în urma concursului care se află în plină desfășurare, Ciochină și-a asigurat, deja, continuitatea pe funcție.
Pe 1 februarie a.c., Consiliul de Administrație al Spitalului de Preumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” a scos la concurs postul de manager, iar câștigătorul trebuie anunțat pe 28 martie. Singurul competitor este Ion Ciochină, actualul manager, al cărui dosar a fost ”admis” de comisia de concurs, după ce a fost analizat și urmează doar să-și susțină proiectul, pe 20 martie.
Trebuie spus că din comisia de concurs, pe lângă reprezentanți ai președintelui Consiliului Județean Gorj, Direcției de Sănătate Publică și Colegiul Medicilor, face parte, din postura de secretar, și amicul managerului, Ion Măruță, zis și „doi într-unul”, pentru că deține, simultan, funcțiile de președinte al Sindicatului ”Sănătatea” și șef al biroului resurse umane din cadrul unității spitalicești.

loading...
Loading...

Citește și

Ales local cu apucături de interlop rural amendat de poliție pentru limbaj injurios, în timpul unei ședințe de consiliu! „Păi, bă, boule… Fir-ai al dracu de prost…animalule!”

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bumbești – Pițic i-au aplicat o amendă contravențională consilierului …

5 comentarii

  1. La ce mutra de ,, inteligent ,, are ma mir ca nu are macar un WV TUAREG ca masina de ,,,,,,serviciu . ‘rati ai dracu’ de politruci comunisti , nu va mai sta curu’ decat in Dustere de serviciu . Pe bani publici , bineinteles . Te mai miri unde se duc , cand se duc , nu cocorii ci banii statului pentru sanatate , invatamant sau autostrazi . Se intampla un jaf national in toate institutiile publice .

  2. Huuuuu! De ce nu intervine DNA-ul, să-l pună la plată tot ce a consumat până la data asta, cum justifică deplasările!?
    Dacă plătește din buzunarul lui de manager mai doarme cu mașina de serviciu la poartă?!

  3. Dar cati nu sunt.Primarul de la Matasari si nu numai foloseste masina primariei de 20 ani.Nimeni nu vede,nimeni nu spune nimic, el e primar si face ce vrea cu banii publici .

  4. Ba, aici va dati cu tifla in nas . Poate sa aiba si elicopter, transportul catre locul de munca se deconteaza, chiar si la firmele private, chiar si profesorilor care stau la mai mult de 10 km de locul de munca, prin lege. Daca l-ati fi prins ca se duce cu masina de serviciu prin excursii , sau la mall in weekend era altceva, dar asa e dreptul lui prin lege. Nu va convine, votati altceva sa se schimbe legea.

    • Care lege ma narodacule ? Ce transport la domiciliu deconteaza statul ? Idiotule , tu esti chiar faptasul . Te a fatat muma ta in Duster ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: