Idei pentru a vă îmbunătăţi viaţa sexuală

Oricât de stabilă ar fi relaţia cu partenerul de viaţă, romantismul și intensitatea vieții sexuale trebuie întreținute pentru a nu se instala monotonia. Din acest motiv, orice cuplu trebuie să acorde atenția cuvenită activităţii intime.

Specialiştii susţin că o viaţă sexuală împlinită este cheia către sănătatea mentală, emoţională şi fizică. Deşi de foarte multe ori îl tratăm ca pe o distracţie, sexul este mai mult de atât. În articolul de mai jos, găsiţi câteva idei pentru a vă îmbunătăţi viaţa sexuală şi a o face mult mai interesantă.

Experimenta-ţi masajul erotic
Poate fi o idee excelentă pentru a vă îmbunătăţii viaţa sexuală. Atingerile senzuale din timpul masajului erotic au un efect afrodiziac foarte puternic, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Și, nu în ultimul rând, această practică înseamnă relaxare, intimitate, senzualitate și este considerat un excelent preludiu.

Fanteziile sexuale, o metodă eficientă
În orice relație de cuplu, viața sexuală are un rol foarte important și, din acest motiv, trebuie mereu să veniți cu ceva nou, ca să nu se instaleze plictiseala. Una dintre cele mai bune metode de a îmbunătăți viața sexuală este să puneți în practică tot felul de fantezii sexuale, mai ales că acest lucru vă poate ajuta destul de mult în dormitor. Pe lângă faptul că vă veţi bucura amândoi de partide de sex satisfăcătoare, veţi avea parte şi de multe experienţe noi care vă vor îmbunănăţi legătura intimă.

Face-ţi sex cât mai des
Cele mai multe persoane nu realizează faptul că sexul poate crea dependență. Dacă începeți să întrețineți relații sexuale cu regularitate, chiar și atunci când nu aveți starea necesară, libidoul va fi mult mai mare. Odată ce ați început să faceți acest lucru, nu o să mai vreți să vă opriți. Deci, poate fi o idee bună pentru a vă îmbunătăţii viaţa sexuală.

Creaţi o atmosferă intimă şi relaxantă
Atmosfera intimă şi relaxantă din dormitor joacă un rol foarte important atunci când vreţi să vă îmbunătăţiţi viaţa sexuală. De exemplu, o muzică de calitate, romantică și niște lumânări parfumate vor da rezultatele dorite. Se spune că cei mai mulţi bărbaţi preferă să facă sex doar cu lumina aprinsă pentru a admira fiecare părticică din corpul partenerei, asta nu înseamnă că ei nu vor aprecia o seara în care îi aşteptaţi în lenjerie intimă, în lumina senzuală a câtorva lumânări.

Aduce-ţi jucării sexuale în dormitor
Jucăriile sexuale au rolul de a aduce ceva nou în relaţia intimă şi a o face mult mai incitantă. Vă pot aduce pe culmile plăcerii, vă pot ajuta să vă cunoaşteţi mai bine corpul şi să vă descoperiţi limitele. De aceea, aceste minunate accesorii erotice nu trebuie să lipsească din sertarul niciunuia dintre voi.

sursa: click.ro

Loading...

Citește și

Sex cu femeia deasupra: 8 sfaturi pentru o experienţă fierbinte

Partidele de amor cu femeia deasupra par a fi cele mai apreciate de majoritatea cuplurilor, …

2 comentarii

  1. Copiati fara sa corectati!

  2. Pentru o viata sanatoasa faceti sex minim 3 ore pe zi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.