IGPR, anunț de ultimă oră pentru șefia Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Gorj


Inspectoratul General al Poliției Române organizează concurs pentru ocuparea funcției de șef al Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Gorj, la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, cu recrutare din sursă internă.

În luna aprilie a acestui an, comisarul-şef de poliţie Mihai Braloştiţianu a fost împuternicit pentru şase luni la conducerea acestui serviciu.

„Concursul va avea loc la sediul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate din București, la data de 11 octombrie 2018, ora urmând a fi stabilită ulterior şi comunicată candidaților în timp util şi va consta în susținerea unei probe unice de selecție, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale.

Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat admis candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puțin 7.00.

În situația în care mai mulți candidați au aceeași notă este declarat admis la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs.

Dacă mai mulți candidați au aceeași vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat admis candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs.

Eventualele contestații cu privire la rezultatul de la proba interviu se depun în termen de 24 de ore de la afișare, la secretariatul Direcției Management Resurse Umane din Inspectoratul General al Poliţiei Române”, se precizează într-un comunicat al IGPR.
Înscrierile se fac personal, în zile lucrătoare, la Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe bază de raport, depus până pe 25 septembrie.

loading...
Loading...

Citește și

Sorina, fetița de 8 ani din Baia de Aramă, poate pleca în SUA! Decizia instanței

Magistrații Judecătoriei Slatina au stabilit, joi, că Sorina, fetiţa de 8 ani din Baia de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: