Imagini de coșmar cu Pasarela din Târgu Jiu. VIDEO


Fostul prefect de Gorj, Victor Banța, trage un semnal de alarmă asupra modului de degradare în care se află podul de la intrarea în Târgu Jiu. Banța a realizat și un filmuleț pe care l-a postat pe pagina sa de socializare pentru a se observa gradul de degradare a pasarelei din Târgu Jiu. Reprezentanții Primăriei Târgu Jiu susțin că s-a scos la licitație lucrarea de reabilitare a pasarelei.

„Spune STOP indiferenței! Priviți aceste imagini de coșmar! Pe acest pasaj rutier, a cărui perioadă de viabilitate a expirat, circulă zilnic 12.000 autovehicule care generează vibrații și forțe echivalente cu ale unei bombe de 30 Kt, fără să luăm în considerare traficul rutier și feroviar de sub el. Atât suprastructura cât și infrastructura pasajului sunt grav afectate, structura de fier a ruginit, chiar s-a secționat pe alocuri, generând fisuri și crăpături care slăbesc capacitatea de rezistență a întregii construcții, punând în PERICOL VIAȚA oamenilor! Circulăm frecvent pe acest pasaj și NIMENI nu conștientizează RISCUL imens la care suntem expuși. Se întâmplă în mileniul al III-lea, în orasul lui Brâncuși care adăpostește un „Templu” în aer liber și care așteaptă mii de turiști din toate colțurile lumii”, avertizează Victor Banța.
Banța spune că soluția ca să nu ajungem la un eveniment tragic este efectuarea rapidă a unei expertize și reabilitarea acesteia în regim de urgență.


loading...
Loading...

Citește și

Comerț stradal în buricul municipiului! Piața modernă nu place dar se preferă băncile din oraș

Autoritățile locale motrene au permis comerțul ambulant și primitiv chiar în zona pieței modernizate a …

Un comentariu

  1. De pasarela Ciocarlau ce mai zice? Cea de pe Unirii a trecut prin doua reabilitari din 2000 incoace. Pasarela Ciocarlau nu a mai vazut reabilitari de cand a fost data prima oara in folosinta. Pe Ciocarlau trec toate masinile cu mtma peste 7.5 tone. Mai periculoasa e pasarela Ciocarlau, decat Unirii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: