Sicriul cu trupul neînsuflețit a lui Nicolae Mischie a fost depus în holul CJ Gorj! FOTO

Sicriul cu trupul neînsuflețit al fostului baron de Gorj, Nicolae Mischie, a fost depus în urmă cu puțin timp, în holul Consiliului Judeţean Gorj, instituţie pe care a condus-o timp opt ani, din 1996 şi până în 2004. Maine 21 aprilie va avea loc înmormântarea începând cu ora 12:00, la Cimitirul Municipal Târgu Jiu.

loading...
Loading...

Citește și

Arestat după ce a furat ALCOOL și unelte electrice din gospodăria unui bărbat din Borăscu!

La data de 13 octombrie a.c., Postul de Poliție Borăscu a fost sesizat de un …

7 comentarii

  1. Nea’ Lae o sa i cam bantuie la noapte pe cei din PSD care l au inlaturat din partid si din functii .Ce bun , harnic , cinstit si frumos este acum nea’ Lae , toti il lauda si ii ridica osanale ca pe vremuri cand a facut din toti prostii ,, oameni politici ,, . Mischie a lasat ceva in urma sa prin judet , urmasii sai doar jafuiesc si parjolesc totul ca lacustele flamande. Dumnezeu sa i odihneasca .

  2. Dumnezeu sa il odihneasca in pace .!! El nu a furat ca cei de acum .a fost mai cumpatat .a lasat ceva in urma pentru Gorj .

  3. Un infractor dovedit , judecat și condamnat ! Un pușcăriaș ! Unul care și-a băgat mâna până la umăr in „borcanul cu miere” ! Îl poate ierta Dumnezeu ?

    • Corect! Este revoltător cum partidul asta PSD se folosește de instituții ale comunității, de clădirile publice, de poliția locală pentru un spectacol cu osanale dedicat unui membru al lor. Cosmin Popescu ce poate critica la Mischie, ca doar și el este tot un condamnat penal? Mischie a fost Primul Baron din România și a ținut un județ întreg într-o înapoiere și o formă de corupție extremă. Rușine sa ne fie ca permitem sa fie vegheat de “panduri”. Familia trebuia sa aibă decenta de a-și plânge ruda acasă.

  4. Trebuia sa il expuna si in curtea puscariei ca si pe acolo a fost.

  5. Cum sa folosesti cladirea Palatului Administrativ pe post de Capela Mortuara , mortilor care conduceti Judetul ? O fatuca vie cu fusta scurta nu poate patrunde in prefectura dar un cadavru de pesedist corupt poate ,,,,,domnule perfect ?

  6. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!Drum bun OMULE!Cat despre fundamentalisti talibani care injura,”scoliti”probabil la Universitatea infintata de decedat,ar fi bine daca si ei,la sfarsitul vietii lor de”propagandisti”,ar lasa pentru comunitate,pentru oameni,macar 0,0…1% din ce a facut Mischie,om provenit dintr-o familie respectata si destul de instarita inainte de razboi(de ex . aveau moara!),nu de fomisti dependenti de partide…!!!A format si instruit si inainte de 1989,generati de copii,a ajutat foarte multa lume,a adus apa si gaze pe toate coclaurile Gorjului,etc.Mie personal,nu mi-a facut nici bine,nici rau,dar stiu de unde provine,cine a fost si ce a facut in viata!Boschetari #,invatati macar de la domnul Lae,un cuvant,care i-a calauzit viata si anume OMENIE!Puscarii sunteti voi si nemul vostru de jigodi,cu buzele facute palnie pe la tata cate unui partid,de „competenti” ce sunteti!Uitati-va la impostorii Nastase si Ponta…!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.