Implementarea ajutorului de salvare al CEO, printre măsurile pe energie ale Guvernului Orban II!


Guvernul Orban II a trimis, luni, Parlamentului programul de guvernare actualizat, iar măsurile propuse pentru energie includ adoptarea Strategiei Energetice și a Planului Național Integrat de Energie și Schimbări Climatice, precum și implementarea ajutorului de salvare/restructurare al CEO.
Din noul program de guvernare, aprobat de Biroul Executiv al PNL au fost scoase o mare parte dintre angajamentele asumate şi deja realizate în trei luni de guvernare şi adăugate noi măsuri pe termen scurt, după cum susțin liberalii.

Noul Guvern Orban a trimis Parlamentului programul de guvernare actualizat, iar printre măsurile propuse pentru energie se regăsesc adoptarea Strategiei Energetice și a Planului Național Integrat de Energie și Schimbări Climatice, dar și implementarea ajutorului de salvare/restructurare al Complexului Energetic Oltenia.
Până la urmă, liberalii își asumă adoptarea Strategiei Energetice și a PNIESC, în contextul întrevederii ministrului demis al Economiei, Virgil Popescu, cu comisarul european pentru energie pe tema implicațiilor Pactului Ecologic European și despre modalitățile și opțiunile optime pentru procesul de tranziție energetică, dar și în legătură cu PNIESC și modul de implementare a recomandărilor Comisiei Europene.
”Conducerea Partidului Național Liberal a aprobat în unanimitate programul de guvernare, care reprezintă o actualizare a programului de guvernare în baza căruia a fost învestit guvernul pe care îl conduc din data de 4 noiembrie”, a precizat Ludovic Orban.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.