IMPORTANT! Câţi târgujieni vor avea o LOCUINŢĂ în această vară!


• Dosarele ANL se mai pot ACTUALIZA până la sfârşitul lunii!

Municipalitatea a anunţat că cererile de locuinţe ANL mai pot fi actualizate până pe 28 februarie. Documentele au intrat deja într-o procedură de verificare. Important este faptul că în această vară vor fi repartizate 60 de locuinţe, în zona Narciselor.

Primarul Marcel Romanescu a declarat : „Avem la acest moment 1.175 de solicitări şi, din fericire, în vara aceasta vor fi repartizate în jur de 60 de locuinte. Este vorba despre 40 de locuinţe noi în cele doua blocuri care se construiesc în Narciselor, plus alte 20 de unităţi locative aflate în diverse zone ale oraşului, la care vechii solicitanţi au renunţat. Deci avem 60 de locuinţe pentru tinerii care au depus cereri, pe baza unui punctaj care se va face şi care va fi aprobat de Consiliul Local.

Două noi blocuri

Directorul de investiţii din cadrul Primăriei Târgu Jiu, Raul Chiriac, a declarat ieri, într-o conferinţă de presă că cele două blocuri de locuinţe din strada Narciselor vor fi gata în această vară: „Programul construirii de locuinţe pentru tineri cuprinde mai multe elemente: pe de o parte finalizarea lucrărilor şi punerea în funcţiune a obiectivului din zona Narciselor, respectiv cele două blocuri, cu 40 de unităţi locative. Lucrările se vor finaliza în luna mai a acestui an, în iunie va avea loc recepţia lor, iar apoi vor fi repartizate solicitanţilor. Zona este complet viabilizată de către municipalitate, cu retele edilitare, cât şi retea stradală. Tot în acea zonă mai avem implementate două proiecte aprobate deja de Agenţia Naţională de Locuinţe şi vizează construcţia a doua noi blocuri similare, tot cu 40 de unităţi locative. De asemenea, alt proiect pe care-l demarăm în această perioadă este tot în acea zonă pentru a definitiva întreaga suprafaţă destinată locuinţelor pentru tineri, cu ridicarea a încă trei blocuri a căror documentaţie va fi depusă la Agenţia Naţională”, a mai spus acesta.

Loading...

Citește și

Amenzi de peste 20.000 de lei aplicate de inspectorii DSV Gorj!

În perioada 10- 16.02. 2020, inspectorii D.S.V.S.A. Gorj au efectuat controale și verificări tematice și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.