sâmbătă , 16 noiembrie 2019 - 3:39

IMPORTANT pentru ANGAJAȚII CEO. E vorba de GRUPA DE MUNCĂ


Secretarul de stat din Ministerul Energiei, Doru Vișan, a discutat, la București, cu șefii CEO și reprezentanții Ministerului Muncii despre problema prelungirii avizelor pentru condițiile deosebite de muncă.

Conducerea CE Oltenia a anunțat, marți, printr-un comunicat de presă, că în perioada imediat următoare, o comisie din care vor face parte reprezentanți ai Ministerului Muncii și Justiției Sociale va fi prezentă în subunitățile CE Oltenia pentru a efectua o auditare a locurilor de muncă din prisma condițiilor deosebite de lucru ale salariaților.“În data de 07.09.2018, la sediul Ministerului Energiei, a avut loc o întâlnire a domnului secretar de stat, Doru Visan, cu conducerea CE Oltenia și reprezentanți ai Ministerului Muncii și Justiției Sociale. Discuțiile purtate au avut ca subiect demersurile necesare emiterii unui act normativ în vederea prelungirii perioadei de acordare a condițiilor deosebite de muncă pentru următorii 3 ani, începand cu data de 01 ianuarie 2019. Documentele de inițiere a actului normativ au fost înaintate de Ministerul Energiei către Ministerul Muncii și Justiției Sociale, la data de 10.09.2018. În perioada imediat următoare, o comisie din care vor face parte reprezentanți ai Ministerului Muncii și Justiției Sociale va fi prezentă în subunitățile CE Oltenia pentru a efectua o auditare a locurilor de muncă din prisma condițiilor deosebite de lucru ale salariaților”, se arată în document.

loading...
Loading...

Citește și

Zone de agrement și stații de reîncărcare pentru vehiculele electrice, amenajate la Târgu Jiu

În curând, cartierul Narciselor din Târgu Jiu va fi amenajat cu zone de agreement. Acestea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: