În campanie, nici rahatul nu mai are miros! Dejecții scoase cu motopompa din hazna într-un sat din Gorj și deversate în șanț!


Un grup de lucrători care au prestat ieri pe raza satului Steic, comuna Cătunele, au lovit din greșeală țeava haznalei unui localnic iar dejecțiile s-au deversat rapid chiar pe cei care au greșit lovitura. Lucrurile trebuiau reparate, dar, cum oamenii erau lipsiți de idei au cerut ajutor la primarul comunei. Edilul Florinel Țuilă a găsit o soluție rapidă, incorectă însă și care a nemulțumit localnicii care au văzut toată tărășenia. Primarul a adus astfel, la fața locului, o motopompă iar cu aceasta lucrătorii au tras rahatul din hazna, dar, minune, nu l-au dus mai departe de nasul vecinilor ci l-au deversat în șanțul de pe marginea drumului.

Țuilă a regalat, joi, nivelul haznalei sparte din Steic cu motopompa. Prezența primarului la această activitate făcută de niște Dorei nu ar fi avut rost, dar acum era altceva, edilul fiind în campanie electorală. Astfel că, primarul și-a ținut respirația dar a rezolvat problema, dând indicații lucrătorilor cum să manevreze dejecțiile din haznaua cetățeanului cu drept de vot. Lucrurile, ca de obicei, au fost făcute pe jumătate, mai exact s-a redus nivelul de rahat cu c din haznaua norocosului iar produsul maro a fost mutat în șanț, ca să aibă parte de mirosul „minunat” toată strada.
Mai mulți cetățeni au sesizat problema, iar unul a anunțat că astăzi va reclama incidentul de mediu autorităților competente, cu dovezile de rigoare. Asta, deoarece omul l-ar fi sunat pe primar și l-ar fi luat la rost pentru intervenția sa, însă Țuilă nu a recunoscut că s-a implicat în problema „răhăcioasă” și ar fi motivat că s-a folosit pompa în cauză pentru o țeavă de apă care s-ar fi spart. Edilul este contrazis însă de fotografia care l-a surprins în fapt.

A doua oară …de hazna

Cetățeanul susține că incidentul petrecut ieri în satul Steic din comuna Cătunele nu ar fi singurul în care primarul a intervenit incorect în favoarea unui cetățean din localitate. Ultima oară, un grup de muncitori au dat peste un hop în timpul lucrărilor de refacerea a canalizării din Steic. O hazna veche și fisurată cădea chiar pe mijlocul șanțului. Oamenii din zonă erau revoltați, mai ales ca dejecțiile din hazna ajungeau în șanț, iar în zonă mirosea îngrozitor. Primarul a obligat echipa să ocolească haznaua deși, inițial, a spus că nu se va face asta.

loading...
Loading...

Citește și

Iată ce posturi și-au REZERVAT secretarii de stat gorjeni! Cine rămâne ȘOMER și cine încasează o pensie de 14.000 de lei, lunar!

Gorjenii din Guvernul Dăncilă, cu o singură excepție, nu rămân șomeri, însă pe posturile rezervate, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: