IN-CRE-DI-BIL! Fiul patronului cofetăriei din Tg-Jiu unde a fost filmat un șobolan pe perete, numit șef la Protecția Consumatorului Gorj!


Comisarul Constantin Milosteanu, fiul acționarului majoritar al Societății de Alimentație Publică Cofetării Patiserii VENUS SA, cea care deține cofetăria din centrul municipiului Tg-Jiu în care a fost filmat, în urmă cu câteva zile, un șobolan mergând pe perete, a fost numit șef al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Gorj.
Legăturile actualului șef al CJPC Gorj cu firma care deține cofetăria dotată cu șobolani sunt evidente, atâta vreme cât, chiar el, înainte de a ajunge comisar la CJPC Gorj, a fost angajatul societății, iar instituția nu a comunicat dacă a efectuat vreun control la unitatea de alimentație publică respectivă, după incidentul vomitiv.

Duminică, 12 ianuarie a.c, un târgujian a făcut publice imagini în care se vedea cum un șobolan se plimba nestingherit pe peretele unei cofetării din centrul orașului, în timp ce, la mese, mai multe persoane consumau prăjituri.
După apariția în mass-media și pe rețelele de socializare a acelor imagini, DSV Gorj a anunțat că societatea comercială a fost sancționată cu amendă și incidentul a fost dat uitării. Paradoxal sau nu, Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Gorj nu a dat publicității niciun comunicat, în cursul acestei săptămâni, că ar fi efectuat vreun control la cofetăria respectivă (fosta cofetărie – ”Select”) și nici dacă au fost aplicate sancțiuni.
Trebuie spus că, spațiul respectiv, autorizat ca și laborator de cofetărie aparține societății VENUS SA, al cărei acționar majoritar este fostul colonel de poliție, Dumitru Milosteanu, tatăl lui Constantin Milosteanu, comisar în cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Gorj.
Culmea este că, după patru zile de la acel incident, Constantin Milosteanu a fost numit, ca interimar, la conducerea instituției.
Până să devină comisar în cadrul CJPC, Milosteanu a fost angajat al Venus SA, iar la societatea respectivă lucrează, în prezent, și soția sa.

Constantin Milosteanu este fiul fostului șef al Poliției Rutiere Gorj, colonelul Dumitru Milosteanu, împlicat la sfârșitul anilor ’90 într-un dosar penal, alături de alți polițiști, și condamnat la 7 ani de închisoare, pentru luare de mita, abuz în serviciu, fals și asociere în vederea comiterii de infracțiuni, după ce s-a stabilit că a înscris în circulație câteva zeci de autoturisme de lux aduse, ilegal, în țară, din străinătate.
Fostul colonel Milosteanu a scăpat de închisoare, după ce fostul președinte Ion Iliescu i-a grațiat pedeapsa, în februarie 2004.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

3 comentarii

  1. Gorjul un judet putred de coruptie

    Cand va tiot spun ca Gorjul este cel mai corupt judet din tara… Pai intr-o lume civilizata asemnea lucruri nu se intampla. Cofetaria trebuia inchisa imediat si deratizata. Este un pericol pentru sanatatea populației. Ce masuri s-au luat?

  2. Asta-i i România normală !!
    Ar trebui și Dincă pus șef la DIICOT !
    Udrea șef la DNA !
    Iar Vântu procuror general.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.