În drumul comunal din Burlani, comuna Prigoria, inaugurat cu fast în august, au crescut corcoduși!


O investiție de 44 de miliarde de lei vechi, realizată pe PNDL de firma MULTISOFT SRL în comuna Prigoria, inaugurată cu mese întinse de primărița PNL, Iuliana Iliescu, cu doar două luni în urmă, s-a distrus. Artera a crăpat pe mai multe porțiuni, iar în crăpături au crescut corcoduși, arată localnici care au sesizat că investiția din bani guvernamentali a fost doar o bătaie de joc, cheltuindu-se astfel banii publici.

Lucrarea a fost finalizată în luna august, investiția cuprinzând reabilitarea a două drumuri comunale din Prigoria, DC12 și DC23A. Investiția a fost una cu cântec deoarece viceprimarul liberal, Cotojman Valeriu, a refuzat să semneze recepția, fiind scos din comisie de chiar colega de partid. Vicele a sesizat că investiția lasă de dorit și nu a vrut să-și pună semnătura pe o lucrare cu iz penal, știut fiind că drumul s-a crăpat la așa scurt timp. De altfel, în anumite crăpături localnicii au putut să-și bage și mâinile, semn că fisurile sunt adânci. În prezent, executantul lucrării încearcă să mai astupe gropile cu smoală și nisip, investiția fiind în garanție.
Primărița PNL este de partea constructorului, dorind să lucreze cu aceeași firmă și la o asfaltare din satul Bucșana, de această dată suportată din bugetul local. Sunt cetățeni care s-au declarat deja împotrivă, știut fiind că lucrarea din satul Burlani se vede de la o poștă că este făcută de mântuială în ciuda prețului generos. Investiția a fost inaugurată cu fast chiar pe 2 august 2019, ca la două luni să fie crăpată, deși nu au fost ploi puternice, cutremure ori fenomenul de îngheț-dezgheț.
La Prigoria, fenomenul drumuri reabilitate în care cresc corcoduși este o normalitate, la scurt timp după inaugurare o altă investiție la care a participat însă și deputatul Vâlceanu, a crăpat. Este vorba despre investiția realizată la drumul dintre Prigoria și Bumbești-Pițic. Drumul s-a distrus la nici cinci săptămâni după inaugurare.

loading...
Loading...

Citește și

GREII din SINDICATELE din CEO, PUȘI LA ZID înainte de începerea negocierilor pentru noul CCM

Constantin Crețan îi acuză pe liderii sindicali din CE Oltenia că nu au niciun fel …

Un comentariu

  1. Sunt firme prietene cu Valceanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.