În sfârșit, după o lungă telenovelă, Vlădoianu a fost schimbat!

vladoianu-spital2

După aproximativ două săptămâni în care s-a zvonit că managerul Cristi Vlădoianu va fi schimbat de la conducerea Spitalului Județean Târgu-Jiu, acest lucru s-a întâmplat în sfârșit.

Conducerea Consiliului Județean Gorj a transmis către mass-media un comunicat de presă în care a anunțat schimbarea. Ca urmare a adresei transmise de S.C. Tetraedru Medical Consulting S.R.L., înregistrată sub nr. 13407/8.11.2013 la sediul instituției, Consiliului Județean Gorj a fost notificat asupra faptului că la unitatea spitalicească aflată în subordine se va proceda la înlocuirea  managerului desemnat. Astfel, începând cu data de 12.11.2013, doctorul Manu Nicoleta Claudia este persoana desemnată de S.C. Tetraedru Medical Consulting S.R.L. pentru funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu. Conform precizărilor din documentul respectiv, începând cu aceeași dată, economistul Vlădoianu Cristian este director Departament Controlling în cadrul companiei. „În urma analizei și a discuțiilor purtate de președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, cu reprezentanții S.C. Tetraedru Medical Consulting S.R.L., contractul de management nr. 775/17.01.2013 se derulează în continuare conform clauzelor contractuale stabilite și a documentației care stă la baza acestora. În acest sens, a fost încheiat un act adițional cu privire la schimbarea persoanei desemnate în funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, fiind respectată legislația în vigoare precum și condițiile contractului de management. Schimbarea s-a făcut cu scopul accelerării implementării măsurilor de eficientizare și îmbunătățire a calității serviciilor medicale pe care Spitalul Județean le asigură populației județului Gorj”, se spune în comunicatul de presă al CJ Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

Ce face MUNICIPALITATEA cu HOTELUL de 4 stele de la stadionul din Târgu-Jiu

Spațiile comericale, dar și hotelul de 4 stele din incinta stadionului municipal stau și acum …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: