În ultima săptămână, doi salariați ai SE Ișalnița au suferit grave accidente la locul de muncă!


Un accident de muncă cumplit a avut loc, la finalul săptămânii trecute, la Termo Ișalnița aparținând CEO. Un salariat de 49 de ani a căzut între vagoane și i-a fost amputate ambele picioare. Salariații spun că tot în ultimele zile, un alt salariat al termocentralei a suferit un infarct.

Bărbatul accidentat, la finalul săptămânii, trecute are 49 de ani şi este din comuna Butoieşti, Mehedinţi. Potrivit datelor de la ITM Dolj, evenimentul s-ar fi produs joi seara, în jurul orei 20:00, la Secţia de combustibil de la calea ferată uzinală a CEE Işalniţa (Termo Işalniţa). Un inspector ITM s-a deplasat imediat la faţa locului, împreună cu organele de cercetare. „În timp ce împingea către rampa de descărcare un şir de 10 vagoane, victima care supraveghea operaţiunea, din motive necunoscute, a căzut între vagoane. Nu era nimeni în jur care să ne explice ce s-a întâmplat. Evenimentul este în cercetare”, a declarat, Emil Murgu, seful Serviciului Compartiment Control Sănătate şi Securitate în Muncă din cadrul ITM Dolj.
Salariatul accidentat are însă ambele picioare afectate. Un picior i-a fost amputat, dar cel de-al doilea nu poate fi, inițial, amputat din lipsă de sânge, a informat, la finalul săptămânii trecute, familia. „Au oprit operaţia pentru că e prea mare hemoragia. Nu pot să îl opereze. Este în comă indusă,, , a relatat un membru al familiei victimei. El a spus că s-au găsit două pungi de sânge, la Târgu Jiu, dar cantitatea respectivă nu era suficientă pentru ca bărbatul să fie operat. Astfel încă se caută urgent donator de sânge, grupa A2, RH Negativ, pentru bărbatul accidentat.
Într-un final, salariatului i s-a imputat și laba piciorului de la celălalt membru afectat.
Daniel Săceanu se află internat la Spitalul de Urgenţă nr. 1 din Craiova.
„La Isalnița, în câteva zile, un muncitor a făcut infarct și altuia ia tăiat trenul picioarele! Să ne spună dl. Ministru al muncii dacă lucrau în condiții normale și care este denumirea acestora’’, a postat un salariat al termocentralei din Dolj, atrăgând atenția asupra celor petrecute.

loading...
Loading...

Citește și

Taraba cu gogoși a consilierei primarului Romanescu se plimbă unde vrea maiaua ei, pe domeniul public al orașului Tg-Jiu!

O tarabă cu gogoșele care aparține unei firme care are legătură cu Violeta Gorun, consiliera …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: