Încă o BOMBĂ SEXY din Târgu Jiu se pregătește pentru rolul de MĂMICĂ!

Dacă frumoasa gorjeancă Roxana Ionescu este deja însărcinată, iată că a venit rândul unei alte bombe sexy din Târgu Jiu să se gândească serios la rolul de mămică.

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit civil, la scurt timp de când aceștia și-au anunțat public relația. Cererea în căsătorie a fost făcută pe 24 noiembrie, iar după aproximativ o lună, cei doi au decis să-și concretizeze dragostea în fața ofițerului stării civile. Acum Roxana se gândește la copii și își dorește să devină mamă.
Deși Dragoș Paiu, soțul vedetei, mai are un băiețel dintre-o relație anterioară eșuată, pe Roxana Vancea o bate gândul să treacă prin emoțiile nașterii și să aducă pe lume un copil. Chiar dacă s-au căsătorit în urmă cu doar două luni, pe ambii proaspeți soți îi bate gândul să devină părinți împreună, iar lucrul acesta s-ar putea întâmpla în scurt timp. Întrebată pe rețelele de socializare dacă se gândește să devină mamă, Roxana Vancea a confirmat acest aspect, răspunzând sincer -DA.

Loading...

Citește și

Te topești de drag! Cât de FRUMOASĂ este fiica primarului Filip de la Rovinari! Imagini de la slujba de BOTEZ!

În weekendul care tocmai a trecut primarul orașului Rovinari, Robert Filip și soția sa Ana …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.