duminică , 15 decembrie 2019 - 20:44

Încă o reclamație la ANI pentru jurista Negrea de la Primăria Târgu-Jiu!


Nu numai Corpul de Control al Guvernului a sesizat Agenția Națională de Integritate în cazul de incompatibilitate în care s-ar afla funcționara Primăriei Târgu-Jiu, Maria Claudia Negrea, fapt sesizat în luna octombrie de gorj-domino.ro, ci ANI a mai fost sesizată de un cetățean care a considerat că jurista, din calitatea sa de supervizor al activității structurii de urbanism ar fi avut un interes personal în problematica demolărilor de locuințe de pe viitoarea centură a municipiului. Asta în condițiile în care soțul juristei, angajat și el a Primăriei Târgu-Jiu, a vândut un teren și o casă fostei CNANDR dar refuză să-și dea acordul pentru demolarea imobilului.

Petiția cetățeanului care consideră că Negrea ar fi într-o stare de incompatibilitate a fost înregistrată la ANI pe 21 octombrie 2019, ajungând patru zile mai târziu la Inspecția de Integritate a Agenției. Documentul deținut de gorj-domino.ro arată însă, fără echivoc, că jurista Negrea a intrat iar în atenția ANI, asta după ce Corpul de Control al primului-ministru a sesizat Agenția pe dezvăluirile publicației.
Astfel, jurista Negrea, ajunsă prin transfer în Primăria Târgu-Jiu de la Garda de Mediu Gorj, este cercetată de Agenția de Integritate pentru un presupus conflict de interese care gravitează în jurul imobilului vândut de soțul respectivei, și el angajat în Primăria Târgu-Jiu, în baza unui concurs care ridică numeroase semne de întrebare, candidatul venind la concurs de la Direcția Antifraudă Gorj. La câteva minute de la angajare, Negrea, posesorul locuinței vândută fostei CNANDR a aterizat la Achiziții, deși concurase pentru un post la Contabilitate.

loading...
Loading...

Citește și

Iată ce spune deputatul Vîlceanu despre cei doi afaceriști propuși pentru Consiliul de Supraveghere al CEO: Sunt extrem de inteligenți și adaptați la ce înseamnă economie!

Răzvan Alex Ionescu și Iulian Vasile Popescu sunt doi târgujieni susținuți de PNL Gorj pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: