Încă o salariată a unei primări din Gorj SANCȚIONATĂ de primar cu funcția pentru că nu a percutat la cererea edilului!


Mihaela Machidon, casiera Primăriei Albeni, a fost trimisă să facă muncă de teren pentru că nu a făcut ce a vrut edilul local Ionuț Stan. Mai exact, angajata are de suferit, cum singură susține, pentru că ar fi refuzat să scadă din evidențele fiscale ale primăriei o mașină al cărei proprietar avea debite destul de mari. Salariata a fost obligată, la finalul săptămânii trecute, să predea toate documentele de la taxe și impozite unei alte colege de serviciu, ea fiind trimisă pentru opt ore în teren.

Casiera de la taxe și impozite, Mihaela Machidon, a căzut în dizgrație, după ce nu șeful său, primarul de Albeni, a văzut că salariata iasă din rând. Mai exact nu face ilegalitățile pe care le dorește Domnia Sa. Drept urmare, angajata a fost aspru pedepsită, în primărie de față cu colegii Stan i-a strigat vrute și nevrute, vorbind inclusiv de o relație mai veche cu el, lucru pare-se inventat, apoi a trimis-o în teren, într-un sat aflat la distanță de primărie, drumul traversând spre această localitate o pădure.
Salariata și-a vărsat năduful pe pagina sa de socializare și le-a explicat prietenilor săi că primarul a trimis-o la Doseni, asta deși femeia într-un final a făcut exact ce a vrut șeful său, mai exact a eliberat certificatul fiscal în cauză pentru proprietarul cu debite mari la taxe și impozite locale.
O parte a cetățenilor au încurajat-o pe angajata Machidon să reziste în fața greutăților ce îi sunt puse în față de Stan.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Un comentariu

  1. Aşa se întâmplă şi la taxe şi impozite in Tg jiu mai nou, dacă iți ordonă şeful trebuie să scazi nu condează că are datorii sau dacă este legal. Aşa vor muşchii mei şi faci cum zic eu că altfel pleci acasă dacă nu te comfotmezi sau iți iei evaluare nesatisfăcător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.