Încă un EVENIMENT de strângere de FONDURI pentru secția de neonatologie a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu!


Joi, 12 iulie 2018, ora 19:00 va avea loc Ceremonia de rotire a Colanului, respectiv schimbarea presedintelui Clubului Rotary din Târgu Jiu. În fiecare an, începând cu 1 iulie, Clubul Rotary are un nou președinte în frunte cu Cătălin Dăneț. „Anul rotarian 2017-2018 a fost un an desfășurat sub sloganul Making a difference și am încercat să facem diferența în comunitatea din Gorj. Așadar joi 12 iulie 2018 ora 19:00 vă asteptam la Teatrul Elvira Godeanu din Târgu Jiu pentru Ceremonia de Schimbare a Presedintelui Rotary Club din Targu Jiu precum si pentru un spectacol extraordinar: Tănase fits Piaf, continuând strângerea de fonduri necesare modernizării sectiei de neonatologie de la Spitalul Judetean Gorj”, a declarat Ștefan Ghimiși, președinte Rotary Club Târgu Jiu.

loading...
Loading...

Citește și

Clinica VEDETELOR din București vine la Târgu Jiu!

Valentin Burada, fondatorul Clinicilor Swiss EstetiX, supranumită Clinica Vedetelor va veni luni 1 octombrie la …

2 comentarii

  1. Sa se faca astfel de spectacole pentru donatii.sa se faca tot spitalul frumos .toate sectiile .si aparatura .sa arate ca o clinica privata .sunt oameni cu bani care pot dona .haideti sa facem ceva pentru judetul nostru .

    • Ba narodule , cum sa ,, faci spitalul frumos ,, din spectacole si donatii ???? Statul aloca miliarde de euro anual pentru investitii in sanatate , unde se duc , cum se fura miliarde de euro iar spitalele trebuie renovate din ,,,,,spectacole . Fara a mai vorbi de contractele cu Casele de Sanatate precum si contributiile salariatilor si pensionarilor . ‘rati ai dracu’ de incuiati .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.