Încep înscrierile la Palatul Copiilor din Târgu Jiu


Palatul Copiilor Tg-Jiu dă startul înscrierii la cursurile dorite de toți copiii cu vârste cuprinse între 4 și 19 ani. Începând de luni, 3 septembrie 2018, se pot depune cererile de înscriere la sediul instituției din str. Siretului nr 22, în intervalul orar 8-17. De reținut este faptul că toate tipurile de activități sunt GRATUITE.

Palatul Copiilor Târgu-Jiu organizează în anul școlar 2018-2019 activități educative extrașcolare cu următoarele profiluri cultural-artistice, științifice, tehnico-aplicative, sportive, etc : – Relații internaționale -Cultură și civilizație franceză -Tenis de masă – Muzică ușoară – Educație civică – Gimnastică aerobică – Radiogoniometrie – Informatică- Etnologie -Muzică folk – Dansuri populare – Pictură pe șevalet – Muzică populară – Foto cineclub – Matematică aplicată în tehnica de calcul – Protecția mediului – Gimnastică – Cultură și civilizație românească – Cultură și civilizație engleză – Studii europene – Cenaclu literar – Anticipație științifică și robotică- Tenis de câmp – Dans modern – Oratorie și dezbateri – Vioară – Karate.

loading...
Loading...

Citește și

Se lucrează la clopotnița din Bolbocești și cu autorizația expirată! Inspectoratul în Construcții așteaptă să se tragă clopotul

Lucrările la clopotnița și copertina de la biserica din satul Bolbocești, comuna Albeni, au fost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: