Încep înscrierile la unul dintre cele mai cunoscute festivaluri


Interpreții gorjeni care vor să participe la Festivalul Cântecului Popular Românesc „Maria Lătărețu” se pot înscrie la preselecția care va avea loc în data de 24 octombrie 2018, ora 10.00, la sediul Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului” din incinta Casei de Cultură. Organizatorii susțin că laureaţii care au obținut Marele Premiu şi Premiul I în ediţiile anterioare ale festivalului, nu mai pot participa în concurs.
Participanții trebuie să aibă vârste cuprinse între 16 si 35 de ani. Fiecare interpret se prezintă în concurs cu două piese: o doină, baladă, cântec doinit sau cântec epic, fără acompaniament; o melodie ritmată, cu acompaniament orchestral.
loading...
Loading...

Citește și

Copiii din Casa de tip familial Scoarța, invitați să descopere tradițiile autentice gorjenești

Cei 7 beneficiari ai Casei de tip familial destinată protecției rezidențiale a copiilor cu dizabilități …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.